iPhone XR készülék hat izgalmas színben

Az Apple az utóbbi évek számos fejlesztését és vívmányát tette elérhetőbbé bárki számára az iPhone XR modell bemutatásával. Ez a vonzó megjelenésű, strapabíró készülék az alsó csúcskategóriában hoz el olyan képességeket, mint a Face ID alapú hitelesítés, a teljes előoldali kijelző megoldás vagy éppen az intelligens processzor által biztosított kiemelkedő kamera technika. Mindezt hat vonzó színben minden ízléshez igazodva.

Indulóár: bruttó 279 990 Ft-tól


Az Apple az utóbbi évek számos fejlesztését és vívmányát tette elérhetőbbé bárki számára az iPhone XR modell bemutatásával. Ez a vonzó megjelenésű, strapabíró készülék az alsó csúcskategóriában hoz el olyan képességeket, mint a Face ID alapú hitelesítés, a teljes előoldali kijelző megoldás vagy éppen az intelligens processzor által biztosított kiemelkedő kamera technika. Mindezt hat vonzó színben minden ízléshez igazodva. 

Az iPhone XR modellek a nagy sikerű iPhone X modellek formatervét idézik a teljes előoldali kijelző jóvoltából, ám némileg nagyobb, 6,1 hüvelykes kijelzővel. Az iPhone XR a piac legjobb LCD kijelzőt tartalmazza, amely 1,4 millió színt képes megjeleníteni, és bámulatos, 1792 x 828 képpont felbontású, 326 ppi sűrűségű. Az Apple ezt a fantasztikus kijelzőt, a cég valaha volt legjobb LCD kijelzőjét Liquid Retina Display megjelöléssel illeti. A készülék kijelzője kétszer több fénydiódát tartalmaz, mint az iPhone 8, ezáltal sokkal egyenletesebb és igényesebb a megvilágítása. Az Apple kijelzői finoman hajlanak rá a készülék keretére, amely speciális sajtolási eljárással valósul meg, ezáltal az eszköz formája és kidolgozása méltó a márka képviselte értékhez. 

A Liquid Retina kijelző előnye még, hogy az érintés érzékenysége fergeteges: 120 Herz gyakorisággal pásztázza a kijelző érzékelő felülete a termék felszínét, amikor az ujjunk érintését érzékeli. A széles színskála (P3) támogatása, valamint a fehéregyensúlyt a háttérfényhez igazító True Tone szolgáltatás természetesen alap funkciója a készüléknek. A kijelző érintésre felébred, ahogyan azt az újabb iPhone modelleknél megkedvelhettük. 

Az iPhone XR fantasztikusan kézre álló, erős alumínium kerettel rendelkezik, amelynek hátoldala ragyogóan fényes, üvege pedig rendkívül strapabíró. Természetesen a készüléknek alapszolgáltatása a hátoldalról elérhető vezeték nélküli töltés. 

Az iPhone XR alapja a bámulatos teljesítményű A12 Bionic processzor, amely egyrészt a tudásával, másrészt a neurális motorjával nyújt fantasztikus képességeket. A hatmagos processzor két csúcs teljesítményű maggal és négy nagy hatékonyságú maggal rendelkezik, amelyek az alkalmazások igényeitől függően dolgoznak. Amikor nem kell sietnie egy alkalmazásnak, akkor a nagy hatékonyságú, ám energiatakarékos magok dolgoznak, ám amikor hirtelen van szükség teljesítményre, akkor a nagy teljesítményű magok lépnek akcióba. A neurális motor pedig olyan funkciókat segít, mint a gépi tanulás, amely képességet egyre több alkalmazás használ. Többek között a Face ID alapú hitelesítés gyorsaságának egyik kulcsa ez: a processzor segítségével az iPhone XR megtanulja az arcunk változásait, megbirkózik a férfiak borostájával vagy éppen leborotvált szakállával, a hölgyek elegáns színes sáljainak takarása ellenére mégis megismeri őket az arcukról és a szemüregükről, és nem okozhat kihívás egy új frizura sem a telefon feloldásához.  Ezen intelligens képességek természetesen a szelfi készítésnél is jó szolgáltatot tesznek. 

Az iPhone XR hátoldali kamerája egy, a készülék házából finoman kiemelkedő 12 megapixeles, széles látószögű lencse, amely optikai képstabilizátorral egészül ki. Az 1,4 mikrométeres képpontok alkotta új szenzor meggyőző ƒ1,8 fényerejű. A készülékben hatelemes lencse található, amely hibrid infravörös szűrővel is kiegészül, amely például az emberi alakok jobb azonosítását célozza. Az előoldali kamera a Face ID hitelesítés érdekében szintén rendkívül fejlett, és szintén rendelkezik infravörös érzékelővel, az arcfelismerés pedig egy pontvetítő végzi, amely azt garantálja, hogy például egy fényképpel ne tudjuk becsapni az eszközt, és ne legyen ilyen módon feloldható. 

Az iPhone XR hátoldali kamerájának képességeihez is hozzájárul az A12 Bionic processzor neurális motorja, amely révén portré fotókat készíthetünk bokeh effektus használatával - ez korábban csak a duálkamerás rendszeren volt elérhető. Szintén a processzor valósítja meg a Smart HDR funkciót, amikor is a fényképező többféle fénybeállítással készít fotókat egy pillanat alatt, és a processzor ezekből villámgyorsan összerak egy optimális képet. Ennek köszönhetően ellenfényben is remek képeket készíthetünk! 

Az egyik legizgalmasabb képesség az újabb generációs iPhone modellekben, így az iPhone XR készülékben is, a portré mód: a HEIC képformátumnak, illetve az A12 Bionic processzor gyorsaságának köszönhetően a készülék képes elemezni a tartalmat, és megállapítani, hogy mi a téma és mi a háttér. Az iPhone XR ezt egyetlen kamerával képes megoldani, vagyis nem igényel duál-kamerás rendszert, mégis látványos eredményekre képes. A portré módhoz kapcsolódó további lehetőség még a mélységélesség állítása élőben: amit korábban bonyolult optikával érhettünk el, azt a telefon szoftveres és hardveres komponensei révén biztosítja a számunkra. Ezzel igen látványos bokeh effektusú fényképeket alkothatunk. 

Az Apple természetesen mint telefon is sokat fejlesztett az iPhone XR modell komponensein: ennek köszönhetően például Gigabit szintű LTE képességgel rendelkezik a termék, illetve támogatja a duál-SIM használatot egy darab nano-SIM kártya és egy virtuális eSIM konfigurációval. Az iPhone XR 802.11ac WiFi képességgel rendelkezik egyszerre több befelé és kifelé haladó sávval, valamint Bluetooth 5.0 technológiával a modern hangtechnikai eszközök és sok-sok külső periféria csatlakoztatásához. 

Az iPhone XR számottevő akkumulátor időt is kínál a felhasználói számára: akár 25 óra beszélgetési időt, 15 óra 4G internet használatot, 16 óra H.265 (HEVC) videó visszajátszást, 65 óra zenehallgatást tesz lehetővé. Beépített lítium-ion akkumulátora úgy lett megalkotva, hogy lemerült állapotból 30 perc alatt félig feltölthető. Az iPhone XR természetesen támogatja a Qi szabvány szerinti vezeték nélküli töltést, amely egyre több helyen elérhető a felhasználók számára, illetve saját otthonunkba is beépíthető akár íróasztali lámpa, akár asztali töltőállomás formájában. 

Az iPhone XR legkülönlegesebb paramétere azonban az egyedi színek páratlanul gyönyörű megjelenése: a hófehér és a fekete mellett világoskék, élénk sárga, korall és karitatív piros színben is elérhető. Az iPhone kerete anyagában színezett, eloxált alumínium, hátlapja pedig az üveg bevonat révén páratlan tapintási és látványélményt nyújtó élénk árnyalatot képez. 

A készülék 64, 128 és 256 GB kapacitással kapható az igények széles köréhez igazodva. 

iPhone XR 64 GB kapacitással

iPhone XR 128 GB kapacitással

iPhone XR 256 GB kapacitással

Átlátszó iPhone XR tok az Apple-től

Átlátszó iPhone XR-tok

Átlátszó polikarbonát tok az iPhone XR készülékekhez, amely jó fogást kölcsönöz, átengedi a vezeték nélküli töltést, és engedi érvényesülni a készülék eredeti színét.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft


Cégek, egyéni vállalkozások és önkormányzatok számára kedvező, tervezhető finanszírozási megoldás információ technológiai eszközök beszerzésére a konstrukció végén egyszerű megvásárlási lehetőséggel. 24, 36, 48 és 60 hónapos futamidővel.

Bővebben…