Twelve South HiRise Duet

Elegáns alumínium töltő állvány az iPhone és iPad modellekhez, beépített mágneses Apple Watch töltővel.

Ár: bruttó 35 000 Ft

A Twelve South HiRise Duet az a termék, amely minden éjjeli szekrény alapvető kiegészítője lehet: Apple Watch és iPhonetöltő állvány, amely integrált töltő korongot és Lightning konnektort tartalmaz az óránk és a telefonunk töltésére, ráadásul együttesen olcsóbb, mintha külön vásárolnánk állványt a két készülék számára. 

Twelve South HiRise termékvonal az etalon asztali töltő megoldás volt az iPhone készülékek számára: tokkal is használható, állítható magasságú a Lightning kábelvég, illetve a hátsó támaszték, és tökéletesen rálátunk az eszközre bármelyik napszakban. A Twelve South HiRise Duet kettő funkciót egyesít azáltal, hogy az iPhone (illetve iPad mini és iPad 9,7”) mellett az Apple Watch számára is töltési lehetőséget biztosít, ráadásul támogatja az éjjeli szekrény módot (Nightstand mode), vagyis azt a funkciót, amikor az Apple Watch egy, a karon lévőtől teljesen eltérő, letisztult óralapot mutat az asztalt megbökve, amely csak a pontos időt és a dátumot jelzi ki. 

A konstrukció különlegessége, hogy ellenben egyéb HiRise termékekkel, illetve a piaci riválisok megoldásaival, a Twelve South HiRirse Duet nem igényli, hogy a gyári kábeleinket beáldozzuk, hanem integrálva tartalmazza a szükséges tudást: mind a Lighting csatlakozó, mind pedig az Apple Watch-ot töltő mágneses korong integrálva van a termékbe. Ezzel máris 17.000 Ft-ot megtakarítunk a hasonló állványokkal szemben. 

A Twelve South HiRirse Duet a legkedveltebb asztroszürke árnyalatban készült, és kialakításának alapja egy igen erőteljes és kellően súlyozott talp, amely garantáltan nem borul fel a legnehezebb tokban elhelyezett iPhone alatt sem. Az alja puha bevonattal van ellátva, amely a csúszkálást is akadályozza, és stabilan tartja az állványt az asztalon. A termék tartó része némileg magasabb lett annak érdekében, hogy az alsó szegmensben hely maradjon az Apple Watch számára, amelyből természetesen a 38 és a 42 mm-es verzió is ráilleszthető az állványra. A praktikus kialakítás révén a szét nem nyitható, körben zárt szíjakkal éppúgy felhelyezhető az óra, mint a sima, szétnyitható szilikonszíjjal. 

Az iPhone modellek tok nélkül is tökéletesen illeszkednek az állványra, amelynek hátoldalán vékony gumisáv található, hogy elválassza a fém felületet az iPhone hátától. A hátoldali támaszték hátrébb mozdítható, ha vastagabb tokot használunk. Vagyis nem okoz akadályt például az iPhone 7 / 8 Battery Case használata sem. 

A Twelve South HiRise Duet a beépített 15 Wattos töltésnek köszönhetően gyorsabban tölt, mint a gyári töltő, illetve mint a legtöbb rivális megoldás. Az Apple 5 Watt falitöltőnél 40%-kal dinamikusabb töltést valósul meg ebben az állványban. Köszönhetően az állvány praktikus kialakításának, központi helyet képvisel az eszközeink otthoni vagy irodai tárolása közben, ezáltal nem felejtjük el a töltésüket, és mindig jól táplált akkumulátorral állnak a rendelkezésünkre. 

A letisztultságot kedvelő felhasználók számára óriási előnye a terméknek, hogy egyetlen kábellel oldja meg két alapvető eszköz töltését, vagyis áttekinthetőbbé és rendezettebbé teszi az éjjeli szekrényünket. 

Részletes technikai paraméterek

Magasság: 10,49 centiméter
Szélesség: 8,89 centiméter
Mélység: 9,53 centiméter
Tömeg: 430 gramm
Tápellátás: 15 Watt
Integrált Apple Watch töltő korongot és Lightning konnektort tartalmaz

Kompatibilis minden Lightning csatlakozós iPhone modellel, illetve az Apple Watch összes generációjával, valamint az Apple TV Remote, a töltőadapterrel felvértezett Apple Pencil, a Magic Keyboard termékekkel, továbbá az iPad modellekkel 9,7 hüvelykes képátlóig.

A csomagban töltőfejek is találhatóak Európa, Nagy-Britannia, Hong Kong, Szingapúr, Észak-Amerika és Japán, valamint Ausztrália és Új-Zéland régióira. 

Twelve South HiRise Duet

Elegáns asztali töltő állomás Lightning csatlakozóval az iPhone és iPad modellek töltésére, illetve beépített mágneses töltő dokkal az Apple Watch számára.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

27 559,06 Ft + áfa

Bruttó 35 000 Ft