Moshi Car Vent Mount autós tartó

Szellőző rácsra rögzíthető univerzális autós tartó bármely iPhone modellhez, tokkal együtt is.

Ár: bruttó 9 000 Ft

Az iPhone tárolása a gépkocsiban igen széles köröket érintő élethelyzet: nem szeretnénk, hogy gátolja a kilátást, ugyanakkor sokszor használnánk a navigációs képességeit, vagy éppen FaceTime beszélgetést folytatunk. A Moshi cég sokféle iPhonekiegészítőt kínál, amelyet a gépjárművekben használhatunk: a cég töltői, mint a Car Charger Duo vagy a Car Charger USB-Crendkívül népszerűek elegáns megjelenésük és megbízható funkcionalitásuk révén. 

Ezekkel a töltőkkel kiválóan együtt használható, eleganciában és minőségben a Moshi képviselte értékekhez igazodik a Moshi Car Vent Mount nevű tartó megoldás, amely rugalmas kialakítású és univerzális tartó bármely iPhone készülékhez, amelyet a legtöbb gépkocsi műszerfalának levegőztető rácsára helyezhetünk el. 

Ez a fajta elhelyezés sok gépjárműben optimális: néhol nagyon elől van a szélvédő, emiatt kényelmetlen lenne előre nyúlni, esetleg túlságosan erősen ívelt, és nem tudjuk ideális szögben elhelyezni az iPhonekészülékünket. A műszerfal szellőző része ugyanakkor még a látóterünk alján található, tehát anélkül érzékeljük a navigációs alkalmazások óriás nyilait, hogy az útról el kellene vennünk a tekintetünket. Ráadásul a legtöbb autóban a szellőző rácsok közel is találhatóak a vezető kezéhez, így álló járműben is kényelmesen hozzáférünk az iPhone kijelzőjéhez. 

A Moshi Car Vent Mount konzervatív fekete színben elérhető, az iPhone készülékekkel érintkező része pedig finom szilikon bevonatú: Hogy az iPhone készülékek megfelelő biztonságban legyenek elhelyezhetőek a tartóban, a belső rész erőteljesen ki van gumizva. A tartó hátoldala műbőr bevonatú, szintén kellemesen puha.

A tartó univerzális, azaz bármelyik iPhone modell belehelyezhető. A minimum 55 milliméter szélességű tartó 89 milliméterre húzható szét, tehát ha az iPhone 8 Plus szilikontokot használjuk, akkor sem kell levenni a telefonról, mert azzal együtt is befér. Praktikus vonása az egykezes használati mód: a telefonnal szét tudjuk tolni a tartót, és beilleszteni a telefont.

Maga a tartó rész sokoldalúan forgatható: A telefonnal együtt 360 fokban körbeforgatható, vagyis a navigációs alkalmazás igényeinek megfelelően álló vagy fekvő módban is elhelyezhetjük a telefont a szellőző rácson. A forgást biztosító rész alapanyaga éppúgy alumínium, mint a termék szilárd váza, így az elkopás esélye igen csekély. Átgondolt termékről van tehát szó!

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon minden szellőzőrácsra felhelyezhető a Moshi Car Vent Mount? A Moshi a rugalmas és finoman gumizott tartót úgy alkotta meg, hogy szinte bármilyen alakú műanyag rácsra felcsússzon, tehát a piacon lévő autók legnagyobb többségével tökéletesen kompatibilis az egység. 

Moshi Car Vent Mount

Szellőző rácsra rögzíthető autós tartó a Moshi cégtől puha univerzális kerettel bármely iPhone modellhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 086,61 Ft + áfa

Bruttó 9 000 Ft