iPhone 11

Lenyűgöző duál-kamerás rendszer, ultragyors A13 Bionic processzor, hat izgalmas szín, 6,1 hüvelykes Liquid Retina kijelző.

Ár: bruttó 289 990 Ft


„Mindenből elegendő” - hangzik az iPhone 11 találó szlogenje. És valóban, ez a készülék számos olyan kívánatos képességet felvonultat, amely korábban csak a csúcskategória sajátossága volt, miközben az induló ára 300.000 Ft alatt marad, kapacitás terén pedig igények széles körét öleli fel jelentősebb árugrások nélkül. Az iPhone 11 méret és tudás kiváló átlaga az iPhone modellek felső kategóriájának körében.

Az Apple az utóbbi évek számos fejlesztését és vívmányát tette elérhetőbbé bárki számára az iPhone 11 modell bemutatásával. Ez a vonzó megjelenésű, strapabíró készülék az alsó csúcskategóriában hoz el olyan képességeket, mint az immáron alapnak számító Face ID alapú hitelesítés, a teljes előoldali kijelző megoldás vagy éppen az intelligens processzor által biztosított kiemelkedő kamera technika, amely duál-kamera rendszerrel egészül ki, hogy az iPhone XR leginkább hiányolt képességét is bemutathassa. Mindezt hat vonzó színben minden ízléshez igazodva. 

Az iPhone 11 szerelem első, második, harmadik, negyedik, ötödik és hatodik látásra is! :) 

Az iPhone 11 modellek a nagy sikerű iPhone X modellek formatervét idézik a teljes előoldali kijelző jóvoltából, ám némileg nagyobb, 6,1 hüvelykes kijelzővel. Az iPhone 11 a piac legjobb LCD kijelzőt tartalmazza, amely 1,4 millió színt képes megjeleníteni, és 1792 x 828 képpont felbontású, 326 ppi sűrűségű. Az Apple ezt a kijelzőt, a cég valaha volt legjobb LCD kijelzőjét Liquid Retina Display megjelöléssel illeti. A készülék kijelzője kétszer több fénydiódát tartalmaz, mint az iPhone 8, ezáltal sokkal egyenletesebb és igényesebb a megvilágítása. Az Apple kijelzői finoman hajlanak rá a készülék keretére, amely speciális sajtolási eljárással valósul meg, ezáltal az eszköz formája és kidolgozása méltó a márka képviselte értékhez.

A Liquid Retina kijelző előnye még, hogy az érintés érzékenysége fergeteges: 120 Herz gyakorisággal pásztázza a kijelző érzékelő felülete a termék felszínét, amikor az ujjunk érintését érzékeli. A széles színskála (P3) támogatása, valamint a fehéregyensúlyt a háttérfényhez igazító True Tone szolgáltatás természetesen alap funkciója a készüléknek. A kijelző érintésre felébred, ahogyan azt az újabb iPhone modelleknél megkedvelhettük. 

Az iPhone 11 fantasztikusan kézre álló, erős alumínium kerettel rendelkezik, amelynek hátoldala ragyogóan fényes, üvege pedig rendkívül strapabíró. Természetesen a készüléknek alapszolgáltatása a hátoldalról elérhető vezeték nélküli töltés. 

Az iPhone 11 alapja a bámulatos teljesítményű, a mobiltelefon üzletágban legerősebbnek számító A13 Bionic processzor, amely egyrészt a tudásával, másrészt a neurális motorjával nyújt fantasztikus képességeket. A hatmagos processzor két csúcs teljesítményű maggal és négy nagy hatékonyságú maggal rendelkezik, amelyek az alkalmazások igényeitől függően dolgoznak. Amikor nem kell sietnie egy alkalmazásnak, akkor a nagy hatékonyságú, ám energiatakarékos magok dolgoznak, ám amikor hirtelen van szükség teljesítményre, akkor a nagy teljesítményű magok lépnek akcióba. A neurális motor pedig olyan funkciókat segít, mint a gépi tanulás, amely képességet egyre több alkalmazás használ. Többek között a Face ID alapú hitelesítés gyorsaságának egyik kulcsa ez: a processzor segítségével az iPhone 11 megtanulja az arcunk változásait, megbirkózik a férfiak borostájával vagy éppen leborotvált szakállával, a hölgyek elegáns színes sáljainak takarása ellenére mégis megismeri őket az arcukról és a szemüregükről, és nem okozhat kihívás egy új frizura sem a telefon feloldásához.  Ezen intelligens képességek természetesen a szelfi készítésnél is jó szolgáltatot tesznek. 

Az iPhone 11 hátoldali kamerája kettő, a készülék házából finoman kiemelkedő 12 megapixeles, széles látószögű és ultra széles látószögű lencséből áll, amelyek optikai képstabilizátorral egészülnek ki. Az 1,4 mikrométeres képpontok alkotta új szenzor meggyőző ƒ1,8 fényerejű. A készülékben hatelemes lencse található, amely hibrid infravörös szűrővel is kiegészül, amely például az emberi alakok jobb azonosítását célozza. A széles látószögű kamera a már megszokott iPhone kamera látványt nyújtja, míg az ultraszéles kamera négyszer nagyobb teret enged látni ugyanabból a helyzetből, ezáltal jóval közelebbi témákat is ízlésesen megörökíthetünk. Mi több, az A13 Bionic processzor teljesítménye révén már a videófelvételeknél is végrehajthatunk olyan szerkesztéseket, mint a fotóknál: például az enyhén ferde felvételt beforgathatjuk, illetve méretre vághatjuk, vagy akár effektelhetjük is, közvetlenül a Photos / Fotók alkalmazásból.

 Az előoldali kamera a Face ID hitelesítés érdekében szintén rendkívül fejlett, és szintén rendelkezik infravörös érzékelővel, az arcfelismerés pedig egy pontvetítő végzi, amely azt garantálja, hogy például egy fényképpel ne tudjuk becsapni az eszközt, és ne legyen ilyen módon feloldható. 

A kamerákról és képességeikről külön cikkünk számol be…

Az Apple természetesen mint telefon is sokat fejlesztett az iPhone 11 modell komponensein: ennek köszönhetően például Gigabit szintű LTE képességgel rendelkezik a termék, illetve támogatja a duál-SIM használatot egy darab nano-SIM kártya és egy virtuális eSIM konfigurációval. Az iPhone 11 802.11ax WiFi 6 képességgel rendelkezik egyszerre több befelé és kifelé haladó sávval, valamint Bluetooth 5.0 technológiával a modern hangtechnikai eszközök és sok-sok külső periféria csatlakoztatásához. 

Az iPhone 11 számottevő akkumulátor időt is kínál a felhasználói számára: akár 26 óra beszélgetési időt, 16 óra 4G internet használatot, 17 óra H.265 (HEVC) videó visszajátszást, 65 óra zenehallgatást tesz lehetővé. Beépített lítium-ion akkumulátora úgy lett megalkotva, hogy lemerült állapotból 30 perc alatt félig feltölthető. Az iPhone 11 természetesen támogatja a Qi szabvány szerinti vezeték nélküli töltést, amely egyre több helyen elérhető a felhasználók számára, illetve saját otthonunkba is beépíthető akár íróasztali lámpa, akár asztali töltőállomás formájában. 

Az iPhone 11 legkülönlegesebb paramétere azonban az egyedi színek páratlanul gyönyörű megjelenése: a hófehér és a fekete mellett lila, sárga, halványzöld és karitatív piros színben is elérhető. Az iPhone kerete anyagában színezett, eloxált alumínium, hátlapja pedig az üveg bevonat révén páratlan tapintási és látványélményt nyújtó élénk árnyalatot képez. 

A készülék 128 GB kapacitással kapható a készlet erejéig. 

Akciós iPhone 11 vásárlás