Joby Beamo Ring Light 12" - körlámpa fotómenettel

Kör alakú lámpa állítható fényerővel, hagyományos fényképező menettel (1/4”). Kiváló kiegészítője a videós produkcióknak.

Ár: bruttó 14 990 Ft


Az iPhone és iPad Pro termékvonal kiváló beltéri képrögzítő képességeit remekül egészíti ki egy célirányosan ehhez alkotott lámpa, amely értékes plusz fényt biztosít akár a fényképezéshez, akár a mozgóképek felvételéhez. 

A kör alakú lámpák megjelenése másfél évtizede vált nagyon népszerűvé, mivel a mesterséges fény tükröződése a szemben szintén jól mutat, és egyenletesebben szórja a fényt, mintha csak egyetlen lámpával világítanánk. 

A népszerű fotóállványokkal az iPhone és iPad felhasználók számára egyaránt komoly piaci pozíciókat birtokló Joby cég 12 hüvelykes, azaz több mint 30 centiméteres átmérővel rendelkező körlámpát biztosít, amelynek állítható a színhőmérséklete és a fényereje, hogy a videóhoz megfelelően illeszkedő hangulatot érjünk el, illetve a külső fényviszonyokhoz illeszkedő fényerőt tudjunk garantálni a felvétel során. 

A LED lámpa az alján rendelkezik egy egynegyed hüvelykes UNC csavarhellyel, így akár a Joby 1/4”-es csavarfoglalatú állványainak a tetején is rögzíthetjük a megfelelő világítás érdekében, de másik fotóállványra is felhelyezhetjük, amelynek ez a szabványos csavar kiállása szabadon a rendelkezésünkre áll. A termék USB forrásról kapja a tápellátását, vagyis nincsen beépített akkumulátora, amely az évek alatt tönkremegy, és nem is foglal el egy konnektort - akár egy külső akkumulátorról is elláthatjuk, vagy arról a töltőről, amellyel az iPhone készüléket is tölteni szoktuk. A LED fény kábelének USB-A csatlakozója van, így a háztartásban lévő korábbi típusú 10 Wattos iPad töltők, illetve ezek utódainak bármelyikét is befoghatjuk a működtetésére. A kábelen található a fényerőt és a színhőmérsékletet állítani hivatott gombsor is: a termék tíz fokozatú fényerő állítást és háromféle színhőmérsékletet támogat.

A Joby nem csak állványokat és fényeket, hanem mikrofonokat is kínál, ennek érdekében pedig a Beamo Ring Light 12” oldalán és tetején hideg papucsok találhatóak annak érdekében, hogy a szokásos belecsúsztatós módszerrel önálló tápellátású, tehát akkumulátoros vagy elemes mikrofont tudjunk rögzíteni az igényeinknek megfelelően, vagy a körlámpa szórt fénye mellett erőteljes célzott fényforrást helyezzünk el az egyik oldalon a világításhoz. Ez olyan extra, amely plusz praktikusságot biztosít a terméknek.

Sőt, az állványra helyezett Joby Beamo Ring Light 12” körlámpa belsejében is van 1/4 hüvelykes csavar, így ott  elhelyezhetünk egy univerzális tartót, amelybe iPhone készüléket illesztünk, vagy egy digitális fényképezőgépet vagy akciókamerát helyezünk el. Ezzel gyakorlatilag egyetlen állvány markolatát használva lehetőségünk van a rögzítő eszközt és a lámpát is szolgálatunkba állítani. 

A Joby Beamo Ring Light 12" nyújtotta hatásos megvilágítás bármely kedvenc alkalmazásunkkal, így az iOS Camera / Kamera, Clips / Klipek vagy akár iMovie alkalmazásával, a videó kommunikációs megoldásokkal, mint a FaceTime, Skype, illetve a közösségi tartalmakat feltöltő programokkal, mint az Instagram, Facebook, TikTok is remekül kiaknázható.

Ajánlott USB táp források:

Apple 12 Wattos falitöltő [mgn03zm/a]

AIINO 38 Wattos USB-C és USB-A falitöltő

AIINO Table Charger

Just Mobile AluPlug falitöltő

Satechi 30W Dual-Port Wall Charger

Twelve South PlugBug Duo

Twelve South PlugBug World

Részletes technikai paraméterek

Tömeg: 330 gramm
Átmérő: 30,6 centiméter
Mélység: 3 centiméter
Színhőmérséklet: 3000-5600 Kelvin (három fokozat)
USB tápellátás: 5 Volt, 2 Amper, azaz legalább 10 Wattos tápegység szükséges, amelyből az iJoe.hu kínálatában számos elérhető
Colour Rendition Index: 85
Szín: fekete