Mujjo prémium bőr érintőkesztyű

Csúcsminőségű, etióp báránybőr alapú érintőkesztyű az iPhone készülékekkel való használathoz fekete színben, mágneses csattal.

Ár: bruttó 18 990 Ft


A holland Mujjo cég az egyik első volt, amelyik az iPhone felhasználók számára olyan szövetkesztyűt kínált, amelyik átviszi az ujjak impulzusait, nem kell levenni az érintőkijelző használata közben. A szövet igényes megjelenésű, de az igazán prémium minőségű kesztyűk alapanyaga hagyományosan a bőr. A bőr nem csak páratlanul elegáns, de a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik a természetes alapanyagok közül a hő megtartása szempontjából, ezen paramétere miatt is az egyik legelőnyösebb alapanyaga a kesztyűgyártásnak. 

A Mujjo Leather Touchscreen Gloves termékvonala a cég és persze az iOS eszközök által képviselt ikonikus megjelenést sugározza: erős belső varrását finoman beszegve teszik nem csak strapabíróvá, hanem igényesen kidolgozottá is. A bőr nem feltűnő, hanem kellemes matt megjelenésű, nem hivalkodó, hanem természetesen épül bele a téli ruházatunk elemeibe. Nincsenek rajta kirívó varrásminták, rikító logó, csupán egy finom mágneses fémcsat annak érdekében, hogy könnyebben tudjuk felhúzni és levenni. 

A Mujjo etióp báránybőrt választott alapanyagul a bőrkesztyűhöz, amely szinte minden érintőkijelző felületen tökéletesen működik, az üveg kijelzőkön pedig pontos és kényelmetlenség nélküli használatot tesz lehetővé. 

A Mujjo Leather Touchscreen Gloves termék Remy Nagelmaeker, a cég társalapítójának remekműve, aki a kesztyű megtervezésekor a társaság esztétikai értékrendjének kifejezését is szem előtt tartotta: olyan kesztyűt kívánt alkotni, amely nem csak kifinomult, de páratlanul tartós viselési élményt is nyújt, miközben teljes mértékben funkcionális. Funkcionalitásának jó példája, hogy több rivális termékkel szemben nem csak a mutatóujjunkat használhatjuk az érintőkijelzőn, hanem bármelyik ujjunkat. Ha megszokásból a gyűrűsujjunkkal szoktuk lehúzni az Értesítési központot, a Mujjo Leather Touchscreen Gloves bőrkesztyű ezt nem akadályozza, hanem elősegíti.

Annak érdekében, hogy a kesztyű a bőr alapanyaga ellenére képes legyen vezetni az ujjunk impulzusait, de ne legyen rajta feltűnő, eltérő színű felület, a Mujjo nanotechnológiát alkalmazott a gyártás során. Ez teszi lehetővé a precíz és könnyed használatot. 

A termék belseje a finomság jegyében puha és meleg kasmír alapanyagú. 

A Mujjo Leather Touchscreen Gloves nyilvánvaló eleganciáját fokozza a díszdobozos csomagolás, amely révén tökéletes ajándék lehet bárki számára, akinek ügyelünk a kézmelegére. A kesztyű mérete (8, 8,5 és 9, vagy 80, 85 és 90) elsősorban férfi kezekre teszi alkalmassá a viselését. 

A kesztyű impregnált kivitelű, amelynek köszönhetően esőálló, és gyártás során történő kezelése révén a mikrobáknak is ellenáll, amelyek károsítanák a bőr minőségét. 

Díszdobozban

Jó hír a telefonra gondosan vigyázó felhasználók számára, hogy a Mujjo érintőkesztyűi kivétel nélkül tökéletesen működnek a kijelzőt védő üvegfóliával borított készülékeken is, szemben számos rivális márkával. A görgetés, érintés, nyomás is tökéletesen és természetes dinamikával használható.

A méretek azonosításához a Mujjo letölthető és nyomtatható ábrát biztosít, amelyet személyesen a boltunkban is megtekinthet a megfelelő méret kiválasztásához.

https://www.mujjo.com/static/mujjo-gloves-size-guide-a4.pdf