Withings Thermo okos lázmérő

Intelligens és gyors, várakozásmentes lázmérő infravörös érzékelővel, kapcsolattal az iOS eszközünkkel a mérési adatok tárolása, követése és megosztása céljából.

Ár: bruttó 35 000 Ft


A lázméréssel kapcsolatosan sokféle igény merül fel, de a legfontosabb paraméter, hogy gyors és pontos legyen. Egy beteg felnőtt sem szívesen tartogatja a lázmérőt tíz percig, de egy beteg gyermeknél ez a feladat szinte lehetetlen. És amikor a várakozásunktól eltérő értéket kapunk, akkor felmerül a kérdés, hogy nem mozdult-e el a mérő eszköz a procedúra során.

A Withings Thermo ezt a területet igyekszik forradalmasítani, méghozzá praktikus és higiénikus formatervvel, teljes körű iOS integrációval, és akár felhasználónként megkülönböztetett mérési profilokkal. 

A Withings Thermo a homlok és halánték artériák hőmérsékletét azonosítja, amely a szakértők szerint a legpontosabb adat a testhőmérsékletről, mivel ezek az erek a szívtől a legrövidebb úton át érik el a koponyát. Ezért is tudjuk a homlokról kézrátétellel megállapítani, ha valakinek hőemelkedése van. 

Egy mérés során, amely az eszköz közvetlen hozzáérintés nélküli elhúzásával néhány pillanat alatt lezajlik, a tizenhat infravörös érzékelő több mint 4000 mérést hajt végre annak érdekében, hogy meglelje a legmelegebb pontot, és a hőadatot azonosítsa. Köszönhetően annak, hogy nem kell a beteghez érinteni a Withings Thermo egységet, a mérés higiénikus, és teljesen barátságos.

A készüléket egy iOS eszközzel párosítva a Withings alkalmazá- sunkkal tudjuk üzembe helyezni. Itt több felhasználói profilt is létrehozhatunk, és minden személyhez külön tárolhatjuk el a lázmérési adatokat. Az üzembe helyezést megelőzően azonban a termék felhasználói mindenképpen regisztrációt kell hogy végrehajtsanak a Withings irányába. Ez az aktiválás feltétele. Magát a mérést ettől függetlenül, akár az iOS alkalmazás figyelmen kívül hagyásával is el tudjuk végezni. 

Az aktiválást követően a terméken lévő gomb segítségével tudjuk bekapcsolni a mérési szenzorokat, majd az illusztrációkon lévő, homloktól a halánték felé haladó mozdulattal a testhez közel helyezve az egységet elvégezni a mérést. A Withings Thermo Bluetooth kapcsolat segítségével az iOS eszközünk irányába is továbbítja a mérési eredményt, valamint az eszközön is megjeleníti a mérési adatot nagy méretű LED számérték formájában. A műszer kijelzőjének oldalán „görgethetünk” is, és kijelzi a termék, hogy mely Withings alkalmazásbeli profilhoz rendeli alapból a mérést. Ezt az alkalmazásban természetesen módosítani tudjuk.

A Withings alkalmazása egyébként többféle angol nyelvű segédletet ad, ha a Thermo egység lázat állapít meg, és javaslatokat is képes tenni abban az esetben, ha folyamatosan magas testhőmérsékletet mér. 

A Withings Thermo kettő darab ceruzaelemmel működik, amely része a csomagnak. A kedvezőbb elemhasználat érdekében javasoljuk az újratölthető ceruzaelemek használatát. 

Withings Thermo okos lázmérő

Intelligens és gyors, várakozásmentes lázmérő infravörös érzékelővel, kapcsolattal az iOS eszközünkkel a mérési adatok tárolása, követése és megosztása céljából.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

27 559,06 Ft + áfa

Bruttó 35 000 Ft