Moshi Digits kapacitív kesztyű

Elegáns szövetkesztyű a Moshi cégtől kapacitív képességgel az iOS eszközökkel való használatra. Dupla rétege révén a hideg napokon is kellően meleg viseletet nyújt.

Ár: bruttó 6 990 Ft

Az iOS eszközeink jóvoltából folyamatosan kapcsolatban maradhatunk azokkal, akik fontosak a számunkra: az érintőkijelzőn keresztül küldött üzenetek és hangulatjelek tájékoztatják a beszélgetőpartnert, és úgy kommunikálhatunk, hogy közben nem zavarunk másokat telefonálással. Az iOS eszközeink emellett egy sor egyéb lehetőséget nyitnak meg előttünk akár olyan helyszíneken is, ahol télen hideg van: olvasás az iBooks alkalmazásban, barátaink legújabb Instagram fotóinak áttekintése, a hírek gyors átolvasása olyan feladatok, amelyeket akár munkába villamosozás közben is végezhetünk. Persze csak akkor, ha közben nem fázik a kezünk. 

A Moshi Digits kapacitív kesztyűk arra a felismerésre nyújtanak ideális téli megoldást, hogy manapság nehéz feladat az iOS eszközeink nélkül eltölteni huzamosabb időt még akkor is, ha éppen kültéren fagyoskodunk. A dupla rétegű Digits termék S/M vagy L/XL méretben elérhető, a kisebb méret világosszürke, a nagyobb méret sötétszürke színben kapható. A segítségével kéz a kézben lehetünk kedvenc iPhone készülékünkkel, de akár iPaden is rajzolhatunk az ujjunkkal, köszönhetően a fémszálas kivitel precizitásának. 

A Moshi a márkanevéhez híven természetesen továbbgondolta a kesztyű készítés feladatát az alap funkcióknál: fontos paraméter az úgynevezett GripTrak™ nevű megoldás, azaz a kesztyű tenyér felőli oldalán lévő kettős varrás, amely csökkenti a csúszás lehetőségét, segít jobban megfogni az iPhone vagy iPad készülékünket. A GripTrak™ révén a kesztyű belseje nem csúszós, akár balkezes, akár jobbkezes a felhasználó. 

A kesztyű mikrogyapjú belseje kellemes tapintást biztosít, egyúttal jól tartja a kezünk melegét, hogy ne fázzunk a zordabb időjárásban sem. 

A Moshi Digits kesztyű mind a tíz ujjunknál tartalmaz érzékelést segítő szálakat, így akár a gyűrűs ujjunkkal is pötyöghetünk. A kesztyű mosható, vagyis folyamatosan tisztán tarthatjuk. 

A Moshi Digits elegáns és praktikus téli viseletet biztosít, hogy ne kelljen lemondani az iOS eszközeink, legfőképp az iPhone készülékünk használatáról. Az iPhone X esetén pedig többé az ujjlenyomatunk lefedése sem jelent gondot, hiszen pillantásunkkal és arcunkkal oldjuk fel a készüléket. 

FIGYELEM! A készülékeken lévő üvegfóliákon keresztül a kapacitív kesztyűk nagy általánosságban gyengébb átvitelt nyújtanak, így az üvegfóliával szerelt telefonokon a használatot nem javasoljuk, mivel az olykor nehézkes és alacsony hatékonyságú lehet.

Részletes technikai paraméterek

Méret S/M: 21 x 14 x 1,4 centiméter
Tömeg: 69 gramm
Méret L/XL: 24 x 15 x 1,4 centiméter
Tömeg: 83 gramm

Moshi Digits kesztyű (S/M) - világosszürke

Érintőkijelzőn használható halványszürke színű kesztyű a Moshi cégtől S/M méretben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft

Moshi Digits kesztyű (L) - sötétszürke

Érintőkijelzőn használható halványszürke színű kesztyű a Moshi cégtől S/M méretben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft