Twelve South PencilSnap Apple Pencil tartó

Elegáns fekete bőrtok az Apple Pencil biztonságos szállítására az iPad modellekre, az iPad Smart Cover vagy az iPad Pro Smart Keyboard külsejére csatolva mágneses megoldással.

Ár: bruttó 9 990 Ft

Amikor az Apple megalkotta az Apple Pencil nevű zseniális kiegészítőt, egyetlen dologra nem gondolt: a szállítás témakörére. Aki már veszített el Apple Pencil terméket, tapasztalhatta, milyen kellemetlen az, amikor a gyári Apple tokok nincsenek felkészítve arra, hogy ezt a kiegészítőt is elhelyezzük bennük, akinek tört ki táskában az Apple Pencil hegye, szintén hiányát érezhette egy Apple által alkotott toknak a ceruzához. 

A cég aztán reagált, és egyrészt megalkotta az iPad Pro Leather Sleeve tokot, amely nem használható együtt az iPad Pro Smart Keyboard termékkel, illetve az Apple Pencil Leather Case nevű egységet, amely különálló szállítási módot tesz lehetővé az Apple Pencil számára. 

A Twelve South tervezőmérnökei törekedtek arra, hogy teljes körű megoldást alkossanak, és ötletesen használják ki azokat a paramétereket, amelyekkel az Apple (és a Twelve South saját) tokjai rendelkeznek: a mágnesesség paraméterét aknázták ki az Apple Pencil tárolására bemutatott PencilSnap nevű bőrtok formájában. 

A Twelve South PencilSnap elegáns bőrtok fekete vagy tevebarna színben az Apple Pencil számára, amely amellett, hogy szorosan magába zárja a ceruzát, könnyed hozzáférést is biztosít, egyúttal garantálja azt, hogy a termék mindig kéznél van, amikor szükségünk van rá. Ezt a tulajdonságát úgy éri el, hogy a PencilSnap mágneses, vagyis rápattan az iPad Pro Smart Cover termékre, legyen az bőr vagy poliuretán alapanyagú. A PencilSnap rápattan és megkapaszkodik az iPad Pro Smart Keyboard billentyűzet külsején is becsukott állapotban. Emellett tökéletesen illeszkedik a Twelve South saját tokjára, a SurfacePad nevű bőr megoldásra is. Emellett természetesen különálló tokként is használható.

A konstrukció előnye, hogy nem kell ragasztanunk, hiszen mágnessel kapcsolódik a Twelve South PencilSnap a gazda termék tokjához. A mágnes kellően erős, de igény esetén a ceruza eltávolítható az iPadről, tehát ha lecseréljük újabb iPad Pro modellre a meglévő eszközünket, az Apple Pencil tokja tovább használható marad. 

Twelve South PencilSnap - barna Akció

Mágneses bőr tartó az Apple Pencil számára. A kicsiny tok segítségével bármely iPad modellhez, iPad Smart Cover vagy iPad Pro Smart Keyboard tokhoz hozzácsatolhatjuk az Apple Pencilt.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 078,74 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 8 990 Ft