olixar HEXSTYLI

Klasszikus golyóstoll hat funkcióval: a gumivég segítségével az érintőkijelzőkön is tudunk rajzolni és írni, emellett vízszint mérő, centiméter és hüvelyk mérő, valamint csavarhúzó is található benne.

Ár: bruttó 4 500 Ft

A brit formatervezés sokszor alkot nagyszerű produktumokat. Amellett, hogy az Apple vezető formatervezője is brit, rengeteg egyéb cég hívja fel magára a figyelmet akár olyan hétköznapi termékekkel, mint egy toll. 

A birminghami székhelyű olixar HEXSTYLI fantázianevű terméke egy olyan alumínium alapanyagú penna, amely segítségével nem csak hagyományos golyóstoll, hanem másik, puha fejével klasszikus iPad ceruza is elérhető, az ujjunkat utánzó formával könnyedén készíthetünk karcolatokat, vázlatokat bármely iOS eszköz kijelzőjén, legyen az iPad mini, iPod touch vagy iPhone. 

A brit tervezők azonban nem elégedtek meg ennyivel, és egy kis hobbi töltetet is kölcsönöztek a tollnak - ez is az oka, hogy olyan vonzóvál válik az eszköz, és akkor is hajlamosak vagyunk megvásárolni, ha egyébként nincsen szükségünk sem újabb golyóstollra, sem iPad ceruzára. A HEXSTYLI oldala mérőszalaggal kiegészült vonalzó, amely nem csak az angolszász világban jellemző hüvelykben, hanem természetesen centiméterben is mutatja a hosszt. További extrája még a vízszint mérő, amely kinek ne jönne jól a mindennapi életben? 

Az érintőkijelzőn használható puha végű ceruza lecsavarásával a HEXSTYLI belsejében egy kétfunkciós csavarhúzó bújik meg: egy csillagcsavarhúzó és egy klasszikus lapos csavarhúzó érhető el, egyszerű kihúzással kivéve és megfordítva a kívánt funkciónak megfelelő véget.

A szolid csomagolású produktum nem kerül többe, mint egy minőségi golyóstoll: bruttó négyezer-ötszáz forintos ára révén ideális ajándék saját magunk és mások számára is. Egy toll sosem felesleges, az extra funkciók révén pedig az ajándékozott mindig emlékezni fog rá, kinek is köszönheti, hogy a váratlan helyzetekben is van az ingzsebére tűzve egy csillagcsavarhúzó vagy egy vízszintmérő! 

A gumivégű ceruza kompatibilis minden érintőkijelzős Apple készülékkel. A toll betétje szabványos, kiskereskedelmi forgalomban beszerezhető, pótolható. 

Az olixar HEXSTYLI megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.