Griffin tollak

Kapacitív tollak az Apple érintőkijelzős készülékeinek felületén való használathoz.

Indulóár: bruttó 2 500 Ft-tól

Az iPad tollak műfajában többféle produktum áll a felhasználók rendelkezésére sokféle gyártótól. A Griffin Technology az érintő felület területén nem mutatott be forradalmi újítást, hiszen a gumivégnek mindenképpen az emberi ujjbegyet kell utánoznia, a tollak megjelenése terén azonban annál inkább újszerű és sokszínű. 

A Griffin Stylus termékvonal fogásában és megjelenésében a klasszikus tollakat igyekszik utánozni, amelyekkel nem érintőképernyőre, hanem papírra írunk. Ennek köszönhetően a fogás élménye viszonylag kényelmes, hasonlatos a normál tollakhoz, és kis pántja révén akár zsebre is csíptethetjük - vagy például Knomo táskánk dedikált toll tároló akasztójába is csúsztathatjuk. A vékony megjelenésnek köszönhetően valóban toll érzete van a terméknek, a jó minőségű gumivég révén pedig csúszik az üvegen az író felület, nem tapad hozzá, mint egyes olcsó kínai utánzatok esetén. 

A Griffin fontosnak tartja a személyiség kifejezésének lehetőségét is, amelynek köszönhetően különféle színekkel tette érdekesebbé a tollakat. Sötétlila és tűzpiros színekben elérhető a toll. 

Az érintőképernyő természetesen tökéletesen leképezi az ujjunk mozdulatait, de aki sokat rajzol vagy kézzel próbál írni, az hamar felfedezi, hogy sokkal kényelmesebb egy tollat használni az iPaddel. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az ujjal való alkotás során viszonylag sok ujjlenyomat kerül a kijelzőre, amelyet tisztogatni szükséges. A toll használatával ez kevésbé fordul elő. 

Megvásárolható az iJoe.hu-tól korlátozott mennyiségben kedvezményes áron.

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft