Twelve South BookBook iPad Pro bőrtok

Elegáns kézműves bőrtokok az iPad Pro modellekhez Apple Pencil tároló lehetőséggel, állvány funkcióval, öreg könyv megjelenéssel.

Indulóár: bruttó 25 000 Ft-tól

Ahogyan a nagy könyvben írva vagyon! A TwelveSouth szó szerint vette az ismert mondást, és a legnagyobb iPad modellhez, az iPad Pro 10,5 és 12,9 hüvelykes változatához is elkészítette a BookBook nevű, antik könyvre emlékeztető tokját, amely nemcsak elegáns védelmet nyújt, de állványként is használható. 

A TwelveSouth BookBook termékcsalád az évek alatt az egyik legnépszerűbb választás lett a vásárlók körében: úgy az iPhoneés iPad modellekhez, mint a MacBook termékvonalhoz. Az iPad Pro 10,5" és 12,9” készülékhez alkotott modell egy kicsivel többet nyújt a szokványos megoldásnál: nem csak hatalmas mérete miatt látványos, de a belső kialakítása úgy lett megálmodva, hogy az iPad Pro szinte szériatartozékának felfogható Apple Pencil kapacitív ceruza is helyet kapjon benne. 

A TwelveSouth kézműves termékeit kézzel varrják és koptatják meg, hogy a rusztikus hatás meglegyen. A tok merevítése révén megfelelő védelmet nyújt a benne tárolt értéknek, miközben nem fokozza jelentősen az amúgy sem kimondottan könnyű iPad Pro 12,9 tömegét. A tok belseje finom pamut, míg az iPad Pro modellt körülvevő műbőr réteg kihajtható, hogy több pozícióban állva kitűnő dőlésszöget biztosítson a gépeléshez, levelezéshez, szerkesztéshez, vagy éppen a videó nézéshez. A kihajtható belső műbőr keret szabadon hagyja a Lightning kaput, valamint a kamerákat és a hangszórókat - mind a négyet, amellyel az iPad Pro rendelkezik. 

A tok rendkívül praktikus vonása, hogy a hajlatban egy kényelmes pánt jóvoltából biztonságban tárolhatjuk az Apple Pencil kapacitív ceruzánkat, így bármikor rajzolhatunk, tervezhetünk az iPad Pro felületén, akár utazás közben is. 

A TwelveSouth BookBook iPad Pro 10,5" és 12,9” tok a legkedveltebb árnyalatban, barna színben elérhető a legnagyobb méretű Apple táblagéphez.