STM Dux Plus Duo iPad tokok

Állványként hajtogatható, Apple Pencil tartóval rendelkező, masszív védelmet biztosító, ugyanakkor stílusos megjelenésű tokok az STM-től.

Indulóár: bruttó 9 990 Ft-tól

A Dux jelző az ausztrál oktatási kultúrában az osztályelsőt jelöli - előrevetíti tehát, hogy miként tekint az STM cég a Dux Plus Duo termékére. A szerénytelenül Smarter Than Most név rövidítését használó vállalkozás alapvető értéke, hogy az oktatási intézmények extrém igénybevételét is kibírni képes, a mindennapi használatra alkotott tokokat kínáljon megfizethető áron az iPad felhasználók számára. 

Az STM Dux Plus Duo iPad tokok alapja egy erőteljes polikarbonát váz, amelyet poliészter külső borít. A belső váz rendkívül erős, és az iPad mellett a hozzá illeszkedő Apple Pencil befogadására is alkalmas - az iPad 10,2” és iPad Air esetén az Apple Pencil 1. generáció, míg az iPad Pro modellek esetén az Apple Pencil 2 elhelyezésére nyílik mód a tokon belül. 


Az erőteljes belső révén az osztálytermi és keményebb szakmai felhasználást is tolerálja a tokban tárolt készülék - bár ez alapvetően nem mindig megnyugtató, hiszen egészen speciális sérüléseket is lehet okozni egy terméknek, de az amerikai védelmi minisztérium leejtési standardjainak megfelelő tokról van szó. A hátoldal ráadásul átlátszó, így a benne lévő iPad szépsége is megnyilvánulhat a csillogó Apple logóval együtt. A hátlap és védő keret jelentősen fokozza a készülék méretét, tehát ha az iPad modellek kecsességét és vékonyságát szeretnénk élvezni, nem ez a tok a megfelelő, ha azonban minden körülmények között meg akarjuk védeni anélkül, hogy aranyárat fizetnénk egy tokért, akkor a legideálisabb választás.

Az STM Dux Plus Duo előlapja többféle színben elérhető, és az állvány funkció kulcseleme: tájkép módban fektethető és felállítható az iPad, így pötyögni és rajzolni éppúgy kényelmesen tudunk, mint filmet nézni a segítségével. Az előlap pedig a rajta lévő pánt jóvoltából határozottan becsukódik és úgy is marad, nem nyílik ki véletlenszerűen. 

A tok Apple Pencil befogadó képessége kincset ér azok számára, akik már veszítették el a ceruzát: itt mindig biztos helyen van, ahol stabilan rögzül.

iPad Pro 11" 2020 modellekhez készült tokok

iPad Pro 12,9" 2020 modellekhez készült tokok

iPad Air 3 és iPad 10,2" modellekhez kínált darabok

Kifutó darabok a korábbi iPad modellekhez