SDesign iPad mini 5 / 4 átlátszó kemény hátlap

Az iPad mini 5 / 4 modellekhez elérhető átlátszó hátlap megoldás, amely illeszkedik az iPad mini Smart Cover termékekhez.

Ár: bruttó 6 990 Ft


Az iPad mini 5 és korábbi iPad mini 4 modellek mellé a legnépszerűbb tok természetesen az Apple által kínált iPad mini Smart Cover tok állvány funkcióval, az Apple saját okos borítója, amely többféle színben védelmezi a termék elejét. E tok tulajdonsága azonban, hogy nem védi a termék hátát, amely a karcokra sokkal fogékonyabb, mint a Gorilla Glass üveget gyártó Corning cég által jegyzett előlap. 

Erre az igényre reagált az SDesign márkanévvel megjelent kemény hátlap termékvonal gyártója, amely matt átlátszó bevonatot képez az iPad mini 5 és iPad mini 4 modellek hátlapján úgy, hogy közben szabadon hagyja azt az oldalát, amelyen az Apple tokjai mágnesesen kapcsolódnak.

Az SDesign iPad mini 5 / 4 hátlap védő megoldás a lehető legvékonyabb, hogy ne befolyásolja látványosan az iPad megjelenését, éppen csak megvédje annak hátát. Védelmet nyújt a karcok, behorpadások, szennyeződések ellen, és maximálisan szabadon hagyja a kijelzőt és a csatlakozó felületeket, a mikrofont és a hangszórót, illetve természetesen a hátoldali kamerát is. Tervezésénél alapvető szempont volt, hogy az iPad mini Smart Cover termékvonallal együttműködjön, így azt nem befolyásolja a tok használata, a mágnesek ugyanúgy illeszkednek, mintha nem lenne tok a hátoldalon. 

Előny ugyanakkor, hogyha nem használunk előlapi tokot, az SDesign hátlap akkor is kényelmes, mivel a mágneses rész kivágásának széle finom bevonattal van ellátva, hogy a kézzel érintkező része ne legyen sorjás vagy éles.

A SDesign iPad mini 5 / 4 kemény hátlap védőtok nem csak vékony, de a hátoldala teljesen sima, így akár asztallapra is letehetjük benne az iPad mini készüléket, nem csúszkál el. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis az iPad mini 5. és 4. generációval (A2133, A2124, A2126, A2125, A1538, A1550).

[Nem kompatibilis az iPad mini 1, 2 és 3 modellekkel, amelyek külső mérete ugyan azonos, de a kamera máshol található az Apple figyelmessége okán.]

SDesign iPad mini 5 / 4 átlátszó kemény hátlap

Kemény hátlap az iPad mini 5 és iPad mini 4 modellekhez, amely támogatja az iPad mini Smart Cover használatát ezen készülékek esetén.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft