SDesign iPad 10,2" átlátszó kemény hátlap

Az iPad 10,2" modellekhez elérhető átlátszó hátlap megoldás, amely illeszkedik a Smart Keyboard és Smart Cover termékekhez.

Ár: bruttó 6 990 Ft

Az iPad 10,2" modellek mellé a legnépszerűbb tok természetesen az iPad Smart Keyboard billentyűs tok állvány funkvióval, vagy az Apple saját okos borítója, amely többféle színben védelmezi a termék elejét, és szintén állványként is funkcionál. E két tok közös tulajdonsága azonban, hogy nem védi a termék hátát, amely a karcokra sokkal fogékonyabb, mint a Gorilla Glass üveget gyártó Corning cég által jegyzett előlap. 

Erre az igényre reagált az SDesign márkanévvel megjelent kemény hátlap termékvonal gyártója, amely matt átlátszó bevonatot képez az iPad 10,2" modellek hátlapján úgy, hogy közben szabadon hagyja azt az oldalát, amelyen az Apple tokjai mágnesesen kapcsolódnak.

Az SDesign iPad 10,2" hátlap védő megoldás a lehető legvékonyabb, hogy ne befolyásolja látványosan az iPad megjelenését, éppen csak megvédje annak hátát. Védelmet nyújt a karcok, behorpadások, szennyeződések ellen, és maximálisan szabadon hagyja a kijelzőt és a csatlakozó felületeket, a mikrofont és a hangszórót, illetve természetesen a hátoldali kamerát is. Tervezésénél alapvető szempont volt, hogy az iPad Smart Cover és az iPad Smart Keyboard termékvonallal együttműködjön, így azt nem befolyásolja a tok használata, a mágnesek ugyanúgy illeszkednek, mintha nem lenne tok a hátoldalon. 

Előny ugyanakkor, hogyha nem használunk előlapi tokot, az SDesign hátlap akkor is kényelmes, mivel a mágneses rész kivágásának széle finom bevonattal van ellátva, hogy a kézzel érintkező része ne legyen sorjás vagy éles.

A SDesign iPad 10,2" kemény hátlap védőtok nem csak vékony, de a hátoldala teljesen sima, így akár asztallapra is letehetjük benne az iPadet, nem csúszkál el. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis az iPad 7. generációval (A2197, A2198, A2200).

[Nem kompatibilis az iPad Pro 10,5" és az iPad Air 3 modellekkel, amelyek külső mérete ugyan azonos, de a kamera máshol található az Apple figyelmessége okán.]

SDesign iPad 10,2" átlátszó kemény hátlap

Kemény hátlap az iPad 10,2" modellekhez, amely támogatja az iPad Smart Cover és iPad Smart Keyboard használatát ezen készülékek esetén.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 503,94 Ft + áfa

Bruttó 6 990 Ft