Moshi VersaCover iPad Pro 10,5" és 12,9" tok

Állványként használható védőtok áttetsző háttlap, hajtogatható fekete színű előlappal, ébresztési és altatási funkcióval, vékony kivitelben a Moshi cégtől.

Ár: bruttó 15 000 Ft

A Moshi VersaCover két olyan paramétert foglal magában, amely a Moshi cég fő értéke: a hátoldali védelmet nyújtó áttetsző polikarbonát héj a gyártó legnépszerűbb termékének számító iGlaze megoldásból eredeztethető, míg a sokféleképpen hajtogatható, ezáltal praktikus, dőlésszögekben változatos tárolást kínáló előlap a cég tervezőinek kreativitását példázza. 

Az iPad Pro 10,5" és 12,9" méretében készült védőtok elegáns sötétszürke színben vásárolható meg: visszafogottságával kínál univerzálisan alkalmazható megjelenést. 

A Moshi VersaCover alapját a polikarbonát hátlap jelenti. Az igényes kivitelű, puha műanyag védőtok elég erős ahhoz, hogy belepattintva megtartsa az iPad Pro 9,7” modellt, leejtésnél pedig saját maga eltörésével biztosítsa a benne elhelyezett termék épségét. A Moshi különösen ügyel arra, hogy a polikarbonát hátlap jól megmunkált, sorjamentes kivitelű legyen, ennek köszönhetően a nyílások, kivágások szépen kidolgozott megjelenésűek. Mind a kamera, mind a négy hangszóró, mind a portok és a mikrofon jól hozzáférhető, azok használatát a tok nem korlátozza. 

Erre a stabil hátlapra van ráhelyezve az előlap, amely poliuretán alapanyagú, és a felkelő nap sugaraihoz hasonlatosan van felosztva, hogy többféleképpen hajlítható legyen. Ennek köszönhetően akár háromféle dőlésszöge kialakítható, álló és fekvő módban is jól megtámasztható. 

Természetesen alapvető funkció, hogy a felnyitáskor a tok felébreszti, lecsukáskor elaltatja az iPad Pro 10,5” és 12,9" modellt.

A Moshi úgy alkotta meg a VersaCover terméket, hogy az az iPad Pro pehelykönnyű tömegével arányban álljon: a tok mindössze 156 grammot nyom. 

A Moshi VersaCover megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől sötétszürke színben. 

iPad Pro 10,5" / iPad Air 3. modellekhez (Touch ID hitelesítéssel)