Moshi VersaCover iPad mini 4 tok

Állványként használható védőtok áttetsző hátlappal, hajtogatható fekete színű előlappal, ébresztési és altatási funkcióval, vékony kivitelben a Moshi cégtől.

Ár: bruttó 15 000 Ft

A Moshi VersaCover két olyan paramétert foglal magában, amely a Moshi cég fő értéke: a hátoldali védelmet nyújtó áttetsző polikarbonát héj a gyártó legnépszerűbb termékének számító iGlaze megoldásból eredeztethető, míg a sokféleképpen hajtogatható, ezáltal praktikus, dőlésszögekben változatos tárolást kínáló előlap a cég tervezőinek kreativitását példázza. 

Az iPad mini 4 modell méretéhez alkotott tok elegáns fekete színben vásárolható meg: visszafogottságával kínál univerzálisan alkalmazható megjelenést. 

A Moshi VersaCover alapját a polikarbonát hátlap jelenti. Az igényes kivitelű, puha műanyag védőtok elég erős ahhoz, hogy belepattintva megtartsa az iPad mini 4 modellt, leejtésnél pedig saját maga eltörésével biztosítsa a benne elhelyezett termék épségét. A Moshi különösen ügyel arra, hogy a polikarbonát hátlap jól megmunkált, sorjamentes kivitelű legyen, ennek köszönhetően a nyílások, kivágások szépen kidolgozott megjelenésűek. Mind a kamera, mind a hangszórók, mind a portok és a mikrofon jól hozzáférhető, azok használatát a tok nem korlátozza. 

Erre a stabil hátlapra van ráhelyezve az előlap, amely poliuretán alapanyagú, és mint egy csillag van felosztva, hogy többféleképpen hajlítható legyen. Ennek köszönhetően akár háromféle dőlésszöge kialakítható, álló és fekvő módban is jól megtámasztható. 

Természetesen alapvető funkció, hogy a felnyitáskor a tok felébreszti, lecsukáskor elaltatja az iPad mini 4 modellt. 

A Moshi úgy alkotta meg a VersaCover terméket, hogy az az iPad pehelykönnyű tömegével arányban álljon: a tok mindössze 122 grammot nyom. 

A Moshi VersaCover megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől sötétszürke színben. 

Moshi VersaCover iPad mini 4 tok - fekete Akció

Állványként használható védőtok áttetsző háttlap, hajtogatható fekete színű előlappal, ébresztési és altatási funkcióval, vékony kivitelben a Moshi cégtől.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Bruttó 9 990 Ft