Moshi iGlaze iPad hátlapok

Többféle iPad modellhez elérhető matt áttetsző hátlap a készülék védelmére az iPad Smart Cover használata mellett.

Indulóár: bruttó 12 990 Ft-tól

Az Apple kiváló előlapokat készít az iPad modellekhez, ám a készülékek hátoldala tipikusan védtelenül marad, és a karcokra fogékony fémréteg pár hónap után már kevésbé tetszetős, mint új korában. A Moshi erre a problémakörre alkotta meg az iGlaze nevű konstrukcióját, a MacBook termékvonalnál népszerű műanyagtokjainak iPad változatait, amelyek biztosítják, hogy a zseniális iPad Smart Cover használata mellett a készülék hátoldala is védve legyen. 

A Moshi iGlaze minimalista kialakítású védőtok, finoman áttetsző színe jól illeszkedik az iPad Pro modellek minden színárnyalatához, mivel engedi érzékeli a készülék eredeti színét, épp csak egy finom matt réteget képez előtte. A hátlap úgy lett kialakítva, hogy mellett használhatjuk az iPad Pro Smart Cover és az iPad Pro Smart Keyboard termékeket is, vagyis a Smart Connector helyét és a készülék egyik oldalát szabadon hagyja, így oda könnyedén kapcsolódhatnak az Apple okos borítói. 

A Moshi iGlaze tervezésénél ügyeltek arra, hogy az iPad Pro modellek négy hangszóróval rendelkeznek, így azok a felületek szabadon vannak hagyva, illetve minden csatlakozó és érzékelő is szabad, teljes értékűen használható. 

A Moshi a matt megjelenést olyan bevonattal oldja meg, amely a kopásra kevésbé fogékony, így a tok nem szenvedi el a fényes kivitelű változatok durva karcolódását, miközben kellemes opálos megjelenése van, és a tapintása sem csúszós, hanem határozott. 

A Moshi iGlaze célja, hogy a karcolásoktól megóvja a készüléket, de bizonyos magasságból való leejtés esetén saját eltörése árán képes felvenni az ütés erejét, és tompítani az iPad készüléket érő behatást. Az iGlaze nem ütésálló tok, tehát a magasból kemény felületre leejtésnél nem fog tökéletes védelmet nyújtani, de amíg az anyag ereje bírja, addig elnyeli az ütődés energiáját, és nem a drága iPad sérül, hanem az olcsóbb tok törik szét. 

A Moshi iGlaze használatával az iPad Pro Smart Keyboard és iPad Pro Smart Cover felhasználók karcmentesen tarthatják az iPad hátoldalát is, miközben teljes értékűen élvezhetik az Apple-tervezte kiegészítők extra funkcióit. 

Moshi iGlaze iPad Pro 12,9" (2. gen.) hátlap Akció

A második generációs iPad Pro 12,9" modellhez elérhető matt áttetsző hátlap a készülék védelmére az iPad Smart Cover használata mellett.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft

Bruttó 4 990 Ft