La Robe Allure 11" mokka színű védőtok

A La Robe elegáns barna csíkozású, emlékezőhab alapanyagú védőtokja a MacBook Air 11" és MacBook 12" mobil számítógépekhez.

Ár: bruttó 5 000 Ft

A mobil számítógép tokok szokványos arculatában formabontóként jelenik meg a francia LA robe termékek sorozata, amely masszív poliuretán alapanyagú védőtokokkal kínál stílusos védelmet az Apple MacBook termékvonalának, köztük a MacBook Air 11 hüvelykes gépeknek is.

Kínálatunkban a francia gyártó Allure sorozata elérhető. 

LA robe Allure 11"

Az Allure nevű, csíkos megjelenésű tokok a MacBook Air 11" modellekre megfelelő méretben elérhető, stílusa pedig az eleganciát sugároz. A LA robe jellegzetesen hajlított fogantyút alkalmas a cipzárain, amely kényelmes fogást tesz lehetővé.

A gyönyörű és elegáns sötétbarna (mokka) és a sötétszürke-fekete csíkozású tok. Ezen Allure modellek színben a tok alapszínéhez igazított cipzárral vannak felszerelve, és mérettől függetlenül vonzó megjelenésűek. A sötétbarna példány pedig barátságosan meleg hangulatot áraszt.

A tok poliuretán alapanyagú, egységesen 5 milliméter vastagságú, így egy táskán belül szállítva karcmentes, korlátozottan nyomás álló védelmet nyújtanak a bennük tárolt gépnek. A poliuretán a táskában őt érő nyomásra rajta keletkező lenyomatokat "elfelejti", néhány óra elteltével visszanyeri eredeti simaságát, így ha például egy toll vagy egy kulcs lenyomatot hagy rajta, akkor abból nem lesz örök sérülés.

Elérhető MacBook Air 11" méretben sötétbarna színben. 

La Robe Mocca 11" védőtok Akció

A La Robe elegáns barna csíkozású, emlékezőhab alapanyagú védőtokja a MacBook Air 11" és MacBook 12" mobil számítógépekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Bruttó 2 990 Ft