iPad Pro és iPad Air Smart Folio termékcsalád

Elő- és hátoldali védőtok az iPad Air és iPad Pro modellekhez többféle színben az Apple-től kellemes tapintású poliuretán anyagból.

Indulóár: bruttó 32 990 Ft-tól
iPad Pro és iPad Air Smart Folio termékcsalád

A piacon jelen lévő számtalan iPad tok közül általában mindig az Apple megoldásai nyújtják a legpraktikusabb használati élményt. Így van ez az iPad Pro modellek esetén is, amelyekhez a cég nem csak a népszerű Smart Keyboard Folio termékcsaládot alkotta meg, hanem azok számára, akik nem igényelnek billentyűzetet, bemutatták a Smart Folio nevű kihajtható, elő- és hátoldali védelmet is biztosító, mágnesesen csatlakozó tokot, amely kiválóan illeszkedik a termékre, szabadon hagyja azt a részt, ahol az Apple Pencil kapcsolódik, és érvényesülni engedi az iPad Pro lapos profilú széleit.

Az iPad Pro Smart Folio nem kifejezetten az ütésállóságra van megalkotva, sokkal inkább demonstrációja az Apple innovatív megoldásainak. A hátoldal mágneses pontjaihoz illeszkedő tok egyrészt a legelegánsabb konstrukció, mivel nincsen széle, ami megkapaszkodik az iPadben, hanem észrevétlenül illeszkedik a készülékhez. A tok vékonysága azt a minőséget emeli ki, amely az Apple termékekre általánosan jellemző, miközben egyfajta plusz merevséget is kölcsönöz a terméknek, így ha táskában viseljük, szilárdabb, ellenállóbb a nyomással szemben a tokban, mint anélkül.

iPad Pro és iPad Air Smart Folio

Az iPad Pro Smart Folio természetesen biztosítja azokat az alapvető szolgáltatásokat, amiket a Smart Cover sorozatnál megszokhattunk, vagyis az előlap állványként hajtogatható, és persze mágnesesen ébreszti és altatja a készüléket.

iPad Air (4. generáció, 2020.), iPad Pro 11" (1. generáció, 2018.)

iPad Pro 11" (2. és 3. generáció, 2020., 2021.)

iPad Pro 12,9" (3. generáció, 2018.)

iPad Pro 12,9" (3.) Smart Folio - fehér Akció

A 12,9 hüvelykes iPad Pro modellre (3. generációs) illő Smart Folio az iPad Pro kijelzőjét és hátoldalát is védi. Kinyitva ébreszti, becsukva altatja az iPad Pro modellt.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 37 990 Ft

Bruttó 19 990 Ft

iPad Pro 12,9" (4. és 5. generáció, 2020., 2021.)