iPad Pro 10,5" / iPad Air 10,5" / iPad 10,2" Smart Cover

Hajtogatható, állványként is használható előlapi védő megoldás poliuretán, illetve valódi bőr alapanyagból az iPad Pro 10,5"/ Air 10,5" és az iPad 10,2" készülékhez.

Indulóár: bruttó 19 990 Ft-tól

Az iPad Pro 10,5" készülékhez alkotott saját Apple kijelzővédő takaró megoldás az úgynevezett iPad Pro 10,5" Smart Cover termék, amely poliuretán kivitelben hét változatos színben, bőr kivitelben pedig négy klasszikus Apple színben nyújt sokoldalú védelmet a hatalmas táblagépnek.

A tok mágnessel csatlakozik az iPad Pro 10,5" oldalsó felületére, és kihajthatóság révén többféle álló pozíciót kínál az iPad Pro 10,5" részére, illetve kétféle poliuretán példánya remekül együtt használható az iPad Pro Silicone Case nevű hátlappal, amely színben is passzol az okos borítóhoz.

Az iPad Pro 10,5" Smart Cover az iPad Pro 10,5" bal oldalára rögzíthető két erős mágneses csíptető jóvoltából, amelyet az Apple a korábbi hasonló termékektől eltérően teljesen beburkolt, így a fém már nem is látszik ki, az iPad Pro 10,5" Smart Cover egy egységként borítja be a termék elejét. A mágnes révén az előlapot fedő színes burkolat stabilan, mozdulatlanul áll, nem esik le és nem csúszkál el függőleges irányba sem.

Az Apple hűen saját magához bujtatott némi innovációt a kijelző védő tokba: ha felnyitjuk annak jobb oldali negyedét, akkor az iPad Pro 10,5" felébred, a kijelzője világítani kezd, érzékelve, hogy hozzá kívánunk férni az iPad Pro 10,5" készülékhez. Ezzel megspórolunk egy gombnyomást, és extra funkcionalitást érzünk az iPad Pro 10,5" Smart Cover részéről.

A tok különlegessége azonban az, hogy összehajtható - ezért is van megtörve két vonalban, és összehajtva felállítható több szögben: használható digitális képkeretnek vagy filmvászonnak az iPad Pro 10,5" készüléket vízszintesen az asztalra állítva, felállíthatjuk webböngészéshez, illetve dönthetjük meg vele finoman az iPad Prót gépeléshez, levélíráshoz, szövegszerkesztéshez. A Smart Cover jóvoltából beállíthatjuk az iPad Prót videó telefonáláshoz úgy, hogy nem szükséges kézben tartani.

Az iPad Pro 10,5" Smart Cover révén az Apple elegáns színeket kínál az arany, asztroszürke és ezüstszürke iPad Pro 10,5" termékhez: a poliuretán verzió fehér és szénszürke árnyalatban, a bőr változat vörösesbarna, éjkék és fekete színekben kapható.

Kompatibilis az iPad Pro 10,5" (2017), az iPad Air (3) és az iPad 10,2" termékvonallal.

Poliuretán alapanyagú Smart Cover előlapok

Bőr alapanyagú Smart Cover előlapok