iPad 9,7" Smart Cover

Poliuretán alapanyagú, mágneses kivitelű, állványként is használható okos borító az iPad 9,7" modellek előlapjára.

Ár: bruttó 13 990 Ft

Az Apple ragaszkodva a korábbi hagyományokhoz az iPad 9,7" készülékhez is kínál saját tokokat. Ennek a kategóriának alapvető képviselője az iPad Smart Cover, amely a készülék előlapját védi, és hajtható kialakítása révén állványként is funkcionálhat. 

Az iPad Smart Cover megalkotása során az Apple felhasználta több év tapasztalatait, és olyan terméket alkotott, amely minden területen ideális kiegészítője lehet az iPad (9,7"), iPad Air és iPad Air 2 modelleknek, és vonzó megjelenést kínál mind a fehér, mind a fekete előlappal rendelkező termék számára. 

Ezen tapasztalatok közül fontos elem, hogy immáron nincsenek fém felületek, amelyek az iPad oldalát érintenék, hanem teljes mértékben poliuretán bevonatú a termék, és az alapanyag oldalpántjában vannak elrejtve a kapcsolatot biztosító mágnesek. Az iPad Smart Cover elődjéhez hasonlatosan mágnesekkel ragaszkodik az egység bal oldalához, illetve további mágnese jóvoltából lecsukva elaltatja az eszközt, felnyitva pedig ébreszti azt. 

Egyszerűbbé vált az okos borító használata azáltal, hogy csak két vonalban van megtörve, vagyis három felé hajlik, így hajtása teljesen egyértelmű, funkciója pedig a biztonságos vízszintes tartásra irányul: az egyik megjelenésében a derékszöghöz közelítve tartja az iPad készüléket annak érdekében, hogy a filmnézés és fotóbemutató élménykörét szolgálja, a másik elhelyezésében pedig a gépelést könnyíti meg a vízszinteshez közelítő hegyesszög biztosításával. 

Az iPad Smart Cover immáron a népszerű kék, zöld, rózsaszín, piros (PRODUCT RED) és az új sárga mellett az alapvető fekete színt is kínálja, így nem a szürke két árnyalata közül választhatnak a konzervatív ízlésű felhasználók, hanem a maximálisan visszafogott feketét is magukévá tehetik. 

Minden iPad Smart Cover poliuretán alapanyagú. 

Az iPad Smart Cover megvásárolható az iJoe.hu-tól. Kompatibilis az iPad 9,7" (2016), iPad Air 1 és iPad Air 2 modellekkel.

iPad 9,7" Smart Cover - rózsakvarc Akció

Poliuretán alapanyagú, mágneses kivitelű, állványként is használható okos borító az iPad 9,7" modellek előlapjára.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Bruttó 9 990 Ft