Griffin Survivor Tactical iPad 10.2" védőtok

Masszív védőtok az iPad 10,2" modellekhez Apple Pencil tartóval, hátra hajtható és állványként is használható előlappal.

Ár: bruttó 19 990 Ft


Griffin Survivor Tactical védőtok iPad 10,2" modellekhez.

Az Apple tervezői exkluzív megjelenésű, gyönyörű terméket alkottak az iPad 10,2" formájában. A való élet használati körülményei azonban kiemelik a terméket a ragyogó fehér csillogásból, és olykor próbára teszik az tartósságát. A Griffin Technology egyik büszkesége a túlélőnek nevezett Griffin Survivor Tactical iPad 10,2" tok, amelynek tartósságát a cég jól átgondolt tervezési megoldásai fokozzák a tökélyre, és feleltetik meg az amerikai védelmi minisztérium által előírt ütésállósági szabványoknak. 

A Griffin Survivor Tactical tok nem az a klasszikus Survivor megoldás, amely vaskos gumival fedi be az iPad készüléket, hanem inkább egy folio jellegű termék, amely azonban nem enged a keménységből és strapabíró kivitelben. A tok alapja egy kemény és durva polikarbonát váz, amely rendkívül erős és merev védelmet ad a sarokban, véd a hajlítás és feszülés ellen. Előlapja tépőzárral fedi a lezárt terméket, így véletlenül nem tud kinyílni. Praktikus többletfunkció a termékhez az Apple Pencil (1) számára kialakított zárt tartó rész, amelyet szintén megtart és elfed a tépőzáras rögzítő keret.

Griffin Survivor Tactical védőtok iPad 10,2" modellekhez.

A Griffin Survivor Tactical kibírja a 0,8 méterről történő leejtést bármelyik oldalára akár kemény betonfelületre is. Az iPad 10,2" kijelzője védve van a fentebb említett, becsukható fedlappal - mivel az iPad 10,2" mellé az egyik legnépszerűbb kiegészítő az Apple Pencil, így a gyártó a kijelzőre nem helyezett az évekkel ezelőtti modelleknél jellemző átlátszó műanyag réteget, hiszen az nem tenné lehetővé a ceruza használatát. Amikor a kijelzőt használjuk, az nyitva van, ezáltal eredeti szín és kép élményét élvezhetjük, valamint az érintő felület élménye sincs korlátozva.

Griffin Survivor Tactical védőtok iPad 10,2" modellekhez.

Fontos kérdés egy ilyen masszív toknál a csatlakozók, a mikrofon és kamera elérése. Mivel folio kialakítású termékről van szó, ezek a felületek nyitottak és hozzáférhetőek, a hangszórók is jól hallhatóak - a tok kompatibilis maradt a régebbi iPad Pro 10,5" modellekkel, így a felső részén is van hangszóró nyílás annak érdekében, hogy ezek a négyhangszórós eszközök is élvezhetően legyenek használhatóak.

A Griffin Survivor Tactical tökéletes megoldás építőmérnökök számára, akik iPaden megjelenített ArchiCAD tervrajzokkal keresik fel a kevésbé pormentes építési területeket, remek védelmet nyújt túrázóknak és geocaching versenyzőknek, akik nagyobb igénybevételnek teszik ki a természetben az iPadjüket, de praktikus lehet kisebb gyermekek számára is, akik lelökhetik, elejthetik a készüléket. Ettől a merev és masszív műanyag sarkak jól védik a készüléket. Ráadásul az Apple Pencil tartó révén a ceruzánk elveszítésének veszélye is jelentősen csökken.

(Fontos megjegyzés, hogy a Griffin Technology a tok esetleges gyengeségéből, vagy a megadott tűréshatár túllépéséből adódó iPad károkért nem vállal felelősséget. A tok ereje azonban magáért beszél, ha az ember közelebbről megtekinti.)

A Griffin Survivor Tacatical értékes extra funkciója a fentebb említett állványként való használat, amelynek alapja a hátrahajtható kijelző fedlap. Ez egy vonalban van megtörve, így a jóvoltából egy ideális szögű fektetett tájkép módban helyezhetjük el az iPadet: állított módban a mozgó- és állókép prezentálás, illetve Keynote bemutató látványos, fektetett módon pedig a gépelés válik egyszerűbbé. 

A Griffin Survivor Tactical tok megvásárolható az iJoe.hu-tól fekete színben halványszürke belsővel. 

Griffin Survivor Tactical védőtok iPad 10,2" modellekhez.

Griffin Survivor Tactical iPad 10,2" védőtok

Masszív védőtok az iPad 10,2" modellekhez Apple Pencil tartóval, hátra hajtható és állványként is használható előlappal.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 19 990 Ft