Griffin Survivor AirStrap 360 iPad 10.2" modellekhez

A Griffin Survivor masszív ereje egy kényelmes kézi tartóval egészül ki az iPad 10,2" modell mozgás közbeni megtartásához 360°-os elforgatási lehetőséggel.

Ár: bruttó 12 990 Ft


Az Apple tervezői exkluzív megjelenésű, gyönyörű terméket alkottak az iPad formájában. Ez a szép formavilág azonban a valós használati körülmények között odafigyelést és megóvást igényel. A Griffin Technology erre a célra alkotta meg Survivor, azaz túlélő nevű termékvonalát, amelynek egyik praktikus darabja a Griffin Survivor AirStrap 360 nevű példány, amely kifejezetten a munka közbeni bemutatást, az iPad 10,2" aktív használatát segíti azzal, hogy az ujjunkat bele tudjuk akasztani a hátába, így jelentősen csökken az elejtés esélye amellett, hogy a tok egyébként a leejtésnél is kiváló védelmet nyújt. 

A Griffin Survivor tok alapja egy kemény és durva polikarbonát váz, amely hátul és körbe védi az iPad 10,2" készüléket, kicsit túllógva a kijelzőn, hogy az előoldalra történő leejtésnél is védje az amúgy nyitott kijelzőt. Az iPad 10,2" elejére célszerű valamilyen üvegfóliát helyezni, mint az AIINO RockGlass termék, amely ezt a felületet is megfelelő védelemmel látja el, miközben nem rontja például az Apple Pencil kapacitív tollal való kommunikációt. 

A Griffin Survivor AirStrap 360 tokban elhelyezett iPad 10,2" kibírja a 0,8 méterről történő leejtést bármelyik oldalára akár kemény betonfelületre is.

Fontos kérdés egy ilyen masszív toknál a csatlakozók, a mikrofon és kamera elérése. A Griffin úgy oldotta meg a Survivor tok kivitelezését, hogy a gombokat azok formáját utánzó gumigombokkal vette körül, így közvetve tudjuk szabályozni a hangerőt. A hátoldalon lévő kamerát, hangszórót, mikrofont, minijack csatlakozót és Lightning kaput a tok szabadon hagyja, így azok akadálytalanul használhatóak. A Lightning konnektor esetén olyan kábeleket tudunk használni, amelyek egyenes végűek, és a gyárinál nem sokkal vastagabb a csatlakozójuk, mivel a tok vastagsága okán mélyebbre kell bejutni az eléréséhez. 

A Griffin Survivor AirSnap 360 a tökéletes tok olyan munkahelyeken, ahol az iPad 10,2" kijelzőjén prezentálni, kollégának bemutatni szeretnénk valamilyen tartalmat, vagy kézről kézre átadni az iPadet: a hátoldali kicsiny kézi fogantyú rész jóvoltából stabilan megtartható a készülék, a 360°-os elforgatás révén pedig állítva és fektetve is könnyedén megtartható az eszköz egyetlen kézzel anélkül, hogy a leejtés veszélye fennállna. 

(Fontos megjegyzés, hogy a Griffin Technology a tok esetleges gyengeségéből, vagy a megadott tűréshatár túllépéséből adódó iPad károkért nem vállal felelősséget. A tok ereje azonban magáért beszél, ha az ember közelebbről megtekinti.)