Griffin CinemaSeat (9,7")

Fejtámlára rögzíthető autós tartó a hátsó ülésen utazó számára az iPad kijelzőjén lévő film és egyéb tartalom megjelenítésére. iPad Pro 9,7", iPad Air 2 és iPad Air 1 kompatibilis termék.

Ár: bruttó 2 990 Ft

Mi sem kellemesebb egy hosszú autós utazás során, mintha unatkozó kisgyermekünk kedvenc Pixar animációs filmjével köti le magát a hátsó ülésen, s mindezt egy kiváló minőségű iPad Pro 9,7" vagy iPad Air 2 készülék révén! A Griffin Technology megannyi Apple kiegészítő gyártójaként átlátta ezt az élethelyzetet, és egy ötletes tokot kínál a felvázolt szituációra kedvező áron. 

A Griffin CinemaSeat tok egy kifejezetten autós használatra gyártott megoldás az iPad Pro kisebbik, 9,7 hüvelykes változatához, illetve az iPad Air 2 és iPad Air 1 készülékekhez, amelynek lényege, hogy tág pántja révén az első ülések valamelyikének fejtámlájához tudjuk rögzíteni, s így tájkép módban elhelyezni az iPadet a hátsó ülésen ülő szórakoztatására. 

A tok hátulján lévő kis zsebben elbújtathatjuk például a Lightning kábelt a töltéshez, vagy egy kisebb méretű fülhallgatót a gyermek számára, hogy megfelelő minőségben élvezhesse a filmet, és annak hangjai ne zavarják az autó vezetőjét sem. 

A Griffin CinemaSeat iPad tok masszívan tartja az iPadet, erős kerete révén stabilan megfogja a táblagép tömegét, miközben szabadon hagyja annak érintőképernyőjét, így a mozgóképek helyett akár kedvenc játékát is élvezheti a gyermek. A Griffin arra is gondolt, hogy használat közben merül az iPad Pro akkumulátora, így szabadon hagyta a termék Lightning csatlakozóját, továbbá szabad a hangszóró nyílása is annak érdekében, hogy a belső hangszórókat is lehessen használni fülhallgató vagy fejhallgató híján.

A CinemaSeat tok ideális megoldás az iPad Pro 9,7" és iPad Air 2 autós használatához, és könnyű felhelyezhetősége révén folyamatosan az ülés hátsó zsebében tárolhatjuk. Az iPadet egyszerűen a tetején tudjuk kivenni belőle - a Griffin ügyelt arra, hogy ez ne okozzon nehézséget, hiszen nem egy állandó jelleggel használt tokról van szó, hanem egy kifejezetten autós megoldásról. 

Kompatibilis: iPad Pro 9,7", iPad Air 2, iPad Air 1, iPad (5. generáció, 2017), iPad (6. generáció, 2018). 

A termék megvásárolható az iJoe.hu-tól.