ESR Gear Rebound Slim Smart Case Apple Pencil tartóval.

Apple Pencil tartóval ellátott, állvány funkcióval is rendelkező, előlapi és hátlapi védelmet biztosító, rendkívül könnyű, karcmentesen felhelyezhető védőtok az iPad termékvonalhoz.

Indulóár: bruttó 7 990 Ft-tól


Az ESR Gear számos iPad modellhez alkotott megfizethető árú, ám igazán vonzó kivitelű, többféle színben elérhető megoldásokat, amelyek az elő- és hátoldalt egyaránt védik, rendelkeznek Apple Pencil tartóval, ráadásul állványként is hajtogathatóak. 

Az ESR Gear Rebound Slim Smart Case termékcsalád alapja a mágneses előlap, amely az iPad termékvonal esetén megszokott élményt biztosít. Ez a lap három részre van tagolva, hogy hajtogatható legyen, és tájkép módban akár fektetve gépeléshez vagy rajzoláshoz, akár állítva filmnézéshez vagy FaceTime beszélgetéshez is használható legyen. (Mindkét esetben a vízszintes, tájkép módban való elhelyezés a támogatott.) Gépeléshez 35°-ban, kijelző nézéshez 65°-ban van felemelve a készülék az asztallaphoz mérten (0°).

Az előlapon túl a gyártó fontosnak tartotta a hátlapot is megfelelően védelmezni, hiszen bármely iPad modell esetén ez a sérülésre fogékonyabb rész: az alumínium felület karcolódhat a táskánkban, míg az üveg e téren ellenállóbb. Az ESR Gear Rebound Slim Smart Case hátoldala hajlékony kivitelű, de azért ütésálló paraméterrel is rendelkező, vastagabb termoplasztik poliuretán (TPU), amely nem nyúlik ki, mint a szilikon, ugyanakkor nem is olyan merev, mint a polikarbonát megoldások. Ráadásul nem hagy karcot a készüléken, ha levesszük vagy felhelyezzük.

Az ESR Gear Rebound Slim Smart Case gyártása kapcsán fontos szempont volt, hogy kellően könnyű legyen, vagyis a tok ne növelje az iPad tömegét, hiszen az Apple táblagépeit részben éppen kvázi súlytalanságuk okán kedveljük.

A gyártó figyelt arra, hogy a termékek precízen illeszkedjenek a támogatott termékre: a gombok, csatlakozók, kamerák és hangszórók kivágásai precízek, éppen ezért nagyon fontos, hogy az eszközünkhöz a támogatott, kifejezetten ahhoz a modellhez gyártott tokot válasszuk. 

A hátlapok finom áttetszősége okán látszódik az Apple logó is a termék hátoldalán. 

Számos felhasználó számára az Apple Pencil elengedhetetlen része a használati élménynek, így az ESR ezen tokokat úgy alkotta meg, hogy legyen egy jól védett belső tároló a ceruza számára, ahol biztonságosan tudjuk tárolni, illetve az Apple Pencil 2 még töltődik is közben. Az Apple tokjai - legyen szó akár az elképesztő áron kínált Magic Keyboard for iPad Pro termékről - rendelkeznek egy fontos hiányossággal az Apple Pencil felhasználók vonatkozásában: nem kínálnak tárolási lehetőséget a ceruza számára, amelyet így elhagyunk, sérült, vagy éppen az Apple Pencil 1 a táskában való mozgása okán le is merül. Az ESR Gear Rebound Slim Smart Case Apple Pencil tartóval ugyanakkor úgy lett kialakítva, hogy valamennyivel szélesebb, mint az iPad, ám ebbe a kis csíkba el tudjuk helyezni az Apple Pencil kapacitív ceruzánkat, a hátoldalon lévő két kis nyílás révén könnyedén ki tudjuk pattintani a használathoz, a szállítás során pedig biztonságban, az iPad közvetlen közelében van. 

A tokok iPad modellektől függően 200 gramm körüli tömegűek, vagyis nem növelik jelentősen az iPad tömegét. 

iPad (7. generációs) 10,2" modellekhez

iPad Pro 11" modellekhez

iPad Pro 12,9" modellekhez