ESR Gear Rebound Slim Smart Case

Állvány funkcióval is rendelkező, előlapi és hátlapi védelmet biztosító, rendkívül könnyű, karcmentesen felhelyezhető védőtok az iPad termékvonalhoz.

Indulóár: bruttó 6 990 Ft-tól


Az ESR Gear számos iPad modellhez alkotott megfizethető árú, ám igazán vonzó kivitelű, többféle színben elérhető megoldásokat, amelyek az elő- és hátoldalt egyaránt védik, ráadásul állványként is hajtogathatóak. 

Az ESR Gear Rebound Slim Smart Case termékcsalád alapja a mágneses előlap, amely az iPad termékvonal esetén megszokott élményt biztosít. Ez a lap három részre van tagolva, hogy hajtogatható legyen, és tájkép módban akár fektetve gépeléshez vagy rajzoláshoz, akár állítva filmnézéshez vagy FaceTime beszélgetéshez is használható legyen. (Mindkét esetben a vízszintes, tájkép módban való elhelyezés a támogatott.) Gépeléshez 35°-ban, kijelző nézéshez 65°-ban van felemelve a készülék az asztallaphoz mérten (0°). 

Az előlapon túl a gyártó fontosnak tartotta a hátlapot is megfelelően védelmezni, hiszen bármely iPad modell esetén ez a sérülésre fogékonyabb rész: az alumínium felület karcolódhat a táskánkban, míg az üveg e téren ellenállóbb. Az ESR Gear Rebound Slim Smart Case hátoldala hajlékony kivitelű, de azért ütésálló paraméterrel is rendelkező, vastagabb termoplasztik poliuretán (TPU), amely nem nyúlik ki, mint a szilikon, ugyanakkor nem is olyan merev, mint a polikarbonát megoldások. Ráadásul nem hagy karcot a készüléken, ha levesszük vagy felhelyezzük. 

Az ESR Gear Rebound Slim Smart Case gyártása kapcsán fontos szempont volt, hogy kellően könnyű legyen, vagyis a tok ne növelje az iPad tömegét, hiszen az Apple táblagépeit részben éppen kvázi súlytalanságuk okán kedveljük. 

A gyártó figyelt arra, hogy a termékek precízen illeszkedjenek a támogatott termékre: a gombok, csatlakozók, kamerák és hangszórók kivágásai precízek, éppen ezért nagyon fontos, hogy az eszközünkhöz a támogatott, kifejezetten ahhoz a modellhez gyártott tokot válasszuk. 

A hátlapok finom áttetszősége okán látszódik az Apple logó is a termék hátoldalán. 

A tokok iPad modellektől függően 200 gramm körüli tömegűek, vagyis nem növelik jelentősen az iPad tömegét. 

iPad mini 5 modellekhez

iPad (7. generációs) 10,2" modellekhez

iPad Pro 11" modellekhez