Booqpad iPad Air 2 tok

Fekete színű, jegyzetfüzettel kiegészülő kinyitható tok állvány funkcióval az iPad Air 2 modellekhez.

Ár: bruttó 9 990 Ft

A kaliforniai Booq nem véletlenül lett az amerikai felhasználók egyik közkedvelt márkája, legyen szó Mac vagy iPad tok megoldásokról: a különböző iPad modellekhez alkotott Folio tokok a klasszikus jegyzetfüzet megoldást egyesítik a sokoldalú iPad tárolóval, biztonságot, eleganciát és funkciók sorát kínálva. 

A Booqpad iPad Folio alapja egy szétnyitható, könyvszerű, jut alapanyagú megoldás. Ebben található egy polikarbonát iPad Air 2 tok - attól függően, hogy melyik modellt választjuk. Ez mágnesesen illeszkedik az Booq iPad Folio belsejébe. Középen egy toll tárolására alkalmas rekesz van, jobb oldalon pedig egy kiváló, 50 lapos jegyzetfüzet található, kellemes papírral, a hagyományos értékeket kedvelők számára. 

Manapság persze az iPad modellekre is kényelmesen írhatunk, az Apple Pencil segédletével pedig már akár nem túl szép kézírásunk karakterekké is alakítják az okos programok. Vannak azonban olyan felhasználói szokások, hogy magabiztosabban érezzük a kezünk alatt a papírt, és kényelmesebbnek a tollat. Különös ellentmondás ez, hiszen az iPad korszak éppen a papír feleslegessé válását üzeni, ám kétségtelen, hogy a Booqpad iPad Folio esetén azt kinyitva rögtön láthatjuk, amit felírtunk, vagy éppen kitűzhetjük mágnessel a hűtőre is, ha éppen ezt tartjuk szükségesnek. Szóval vannak olyan képességei a papírnak, ahol kényelmesebb lehet, mint az őt helyettesíteni hivatott megoldások.

A Booqpad iPad Folio ehhez kiváló: stabil és biztonságos tokot nyújt az iPad Air 2 számára. 

A füzet tartó hátoldala alkalmas arra, hogy névjegykártyákat, igazolványokat, bankjegyet tároljunk ott, így minden fontos dolgot el tudunk vinni ebben a tokban. 

Természetesen egy sima jegyzetfüzettel kiegészült iPad tok és tolltartó nem lenne eléggé vonzó, így nyilván a termék olyasmit is kínál, mint az állvány funkció: az előoldal egy helyen meg van törve annak érdekében, hogy a tájkép módban felállított iPad hátát megtámassza, és az alkalmas legyen prezentálásra, filmlejátszásra. 

A Booqpad tok hozzáférést biztosít az iPad modellek csatlakozóihoz, hangszóróihoz és a kamerához is, vagyis teljes értékű használatot tesz lehetővé a védelemmel párhuzamban. 

A Booq Folio tokjai megvásárolhatóak az iJoe.hu AAR szaküzlettől az iPad Air 2 modellek igényei szerint kialakítva. 

Booqpad iPad Air 2 tok jegyzettömbbel Akció

Juta alapanyagú védőtok az iPad Air és iPad Air 2 modellekhez 50 lapos jegyzettömbbel, és tolltartó résszel, kamera nyílással.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 929,13 Ft + áfa

Bruttó 19 990 Ft

Bruttó 4 990 Ft