AIINO Elite Case iPad Pro tokok

Elő- és hátlapot egyaránt védő, állványként hajtogatható poliuretán tok, amelynek előlapja ébresztési és altatási funkcióval is rendelkezik.

Ár: bruttó 9 990 Ft


Az olasz AIINO népszerű iPad tokokat készített az elmúlt években is, amelyek funkcionális megoldást nyújtottak megfizethető áron. Ebbe az irányzatba kapcsolódik az AIINO Elite Case nevű tok család is, amely nagyszerű védelmet nyújt az iPad Pro 11” (2. generációs) és iPad Pro 12,9” (4. generációs) modellek számára, miközben belső Apple Pencil tárolóval is rendelkezik, és megtartotta a klasszikus állvány funkciót is. 

Az AIINO Elite Case keretét egy precízen megmunkált thermoplasztik poliuretán (tpu) héj adja, amely a külső oldalakon veszi körbe az iPad Pro készüléket, és szabadon hagy minden csatlakozót és mikrofon nyílást, ugyanakkor megerősíti a termék sérülésre fogékony széleit, hogy azok erőhatás esetén lehetőleg ne deformálódjanak, hanem a tok kerete nyelje el a behatást. A terméken milliméter pontos kivágások találhatóak a mikrofonok és hangszórók számára egyaránt, illetve a hátoldali kamerarendszer és pontosan van övezve a polikarbonát héj által. A tok nem csak jó fogást, de merevséget is kölcsönöz az iPad Pro modelleknek, így a hajlás okozta veszélyekre is kevésbé fogékony így a termékcsalád.

Az AIINO Elite Case egy fontos igényre is reagál a belső Apple Pencil 2 tárolójával, amely révén nem csak biztonságban van a ceruza, de töltődik is a szállítás közben, mivel érintkezik az iPad Pro e célra szolgáló oldalsó felületével.

A tok belsejének hátoldala méh kaptárra emlékeztető hatszög alakzató, kellemesen rugalmas kialakítású felületből áll. Ez a formátum jól csillapítja a rezgéseket, és hatékonyan nyeli el az erőhatásokat, egyúttal nem dörzsöli vagy karistolja az iPad Pro hátlapját sem. A tok oldalai 2,5 milliméter vastagságúak, vagyis fél centiméterrel vastagítja alul és felül az eszközt, bal oldalán az Apple Pencil 2 tartó okán ennél szélesebbre nyúlik.

A tok előlapjának belseje finom kialakítású szövet, amely karcmentesen érintkezik, és mágnesesen zárul le. Becsukva altatja, kinyitva ébreszti az iPad Pro készüléket. Két vonalban van megtörve, amely révén háromféle állást kínál: fektetve gépelni lehet rajta, vízszintesen állítva filmet nézni és videóhívásokat végrehajtani, míg állítva olvasni. 

A termék fekete színű, TPU keret részei sötétszürke árnyalatúak. Tökéletesen kompatibilisek az iPad Pro 2020-as modelljeivel, de az eggyel korábbi példányokkal is használhatóak, ám a kamera kivágás az aktuális szériához igazodik.