iPad mini 5

Az Apple 7,9 hüvelykes Retina kijelzővel rendelkező, Touch ID hitelesítésű táblagépe. Apple Pencil támogatással.

Indulóár: bruttó 154 990 Ft-tól


iPad mini szilikontok (hátlap) 

Az iPad mini 4 Silicone Case segítségével egyedi stílusú védelmet biztosíthatunk az iPad mini 4 készülék hátlapjának, továbbá színben illeszkedő előlapot is alkalmazhatunk a készülékhez. Az iPad mini 4 Silicone Case a 2015. őszén bemutatott, óriás méretű iPad mini 4 modellek hátoldalára készült, és vékonyságban is ezen termékekhez illeszkedik. Az iPad mini 4 hatalmas mérete ellenére hihetetlenül vékony, mindössze 6,9 milliméter, így még inkább felmerülhet az igény épségének és szépségének a megfelelő védelmére. Az iPad mini 4 eleganciájához illeszkedő szénszürke (sötétszürke) és hófehér árnyalatú hátlapok elérhetőek. 

Az iPad mini 4 Silicone Case nyitva hagyja a termék tetején lévő minijack csatlakozót és hangszórórácsokat, valamint az alján lévő Lightningkonnektort és a hangszórórácsokat, valamint hátul a kamera nyílást. Emellett a bal oldala is nyitott, amelynek célja az, hogy az iPad mini 4 Smart Cover termékek bármelyikét fel tudjuk csatolni, így akár színben tökéletesen illeszkedő megjelenést érhetünk el - például egy gyönyörű levendula színű iPad mini 4 összeállítást. De természetesen lehetőség van a színek kombinálására is, fokozva a megjelenés különlegességének lehetőségét. Az iPad mini 4 Silicone Case jól védi a készülék hátlapját a sérülésektől, karcolásoktól, egyúttal plusz tartást ad neki olyan táskákban, ahol esetleg az oldalunkra feszülne az iPad mini 4. 

iPad mini Smart Cover (előlap) 

Az iPad mini 4 készülékhez alkotott saját Apple kijelzővédő takaró megoldás az úgynevezett iPad mini 4 Smart Cover termék, amely tízféle izgalmas színben, poliuretán kivitelben nyújt sokoldalú védelmet a kicsiny táblagépnek. 

A tok mágnessel csatlakozik az iPad mini 4 oldalsó felületére, és kihajthatóság révén többféle álló pozíciót kínál az iPad mini 4 részére, illetve remekül együtt használható az iPad mini 4 Silicone Case nevű hátlappal, amely színben is passzol az okos borítóhoz, de akár a színárnyalatok variációjából is izgalmas megoldásokat hozhatunk ki - remekül passzol például a fehér hátlaphoz az élénk színű előlapok valamelyike. 

Bővebben az iPad mini 4 Smart Cover termékről…

JBL Authentics L16 

Legendás megjelenés, ultramodern beltartalom. 300 Watt energikus hanggal tölthetjük meg a helyiséget akár vezeték nélküli kapcsolat jóvoltából, vagy akár az iPad mini 4 készüléket töltve. A JBL Authentics L16 diófa burkolatú hangszóró a JBL Century L100 örökségét vitte át a multimédia világba. 

Modern kapcsolatai között az AirPlay, a Bluetooth és a DLNA képesség egyaránt megtalálható, hogy minden audió igényünkre megadja a választ. Az iPad mini 4 mellé professzionális hangzást kínálunk: stúdió minőségű, 24-bites mélységű, 96 kHz mintavételezésű elektronikával van felszerelve a JBL nagy méretű asztali hangszórója, amelynek hangját nem felejtjük el, ha egyszer meghallgattuk! 
Bővebben a JBL Authentics L16 hangszóróról…

Lightning USB Camera Adapter 

A Lightning USB Camera Adapter immáron hivatalosan is támogat egy sor USB kiegészítőt: Az Apple immáron lehetővé teszi a digitális fényképezőgépek és memóriakártya olvasók mellett többféle videókamera, valamint szinte minden MIDI billentyűzethangkártya és akár az Apple USB Ethernet Adapter csatlakoztatását is! A digitális fényképezőgépek csatlakoztatása esetén a memóriakártyán lévő klasszikus DCIM mappa tartalmához férünk hozzá, és onnan JPEG vagy RAW képeket tudunk letölteni az iPad készülékre. Az iPad nem támogatja az ettől eltérő képeket, például a TIFF vagy BMP formátumot, amelyet régebbi digitális fényképezők használnak. Ugyanez a helyzet a memóriakártya olvasókkal is, mint a Moshi Cardette. Ezek használatakor a memóriakártyán lévő DCIM mappa tartalmához férünk hozzá. Óriási lehetőség a hangtechnikai kiegészítők megnyitása: a funkció eddig is működött nem hivatalosan, de immáron hivatalosan is tudunk több órán át minőségei zenei munkát végezni vagy zeneélményt biztosítani. Az AudioQuest DragonFly Red és Black hangkártyák erősítő funkciója a csúcsminőségű zenehallgatási élményhez biztosít utat. Az IK Multimedia iRig Keys USB termékvonala tökéletesen használható egy ilyen adapterrel. Ami szinte hihetetlen, hogy a céges környezetekben olykor még előforduló Ethernet hálózatokhoz is képessé vált csatlakozni az iPad mini 4, köszönhetően az adapter által nyitott kapunak az Apple USB Ethernet Adapter terméke irányába. Két adapter használatával ugyan, de a Lightning kapura lehetőségünk van klasszikus vezetékes hálózati eszközünket csatlakoztatni. 
Bővebben a Lightning USB Camera Adapter termékről…

Lightning SD kártyaolvasó

Az iPad modellek egyik nagyszerű képessége, hogy rájuk le tudjuk tölteni a fényképeinket a digitális fényképezőgépről. A Photos / Fényképek alkalmazás segítségével ezeket azonnal elkezdhetjük feldolgozni, értékelni és akár publikálni is. Az iPad mini 4 modellek esetén a Lightning SD Card Adapter nyújtott erre kiváló segédletet. A Lightning SD Card Reader (mjyt2zm/a) képes arra, hogy a digitális fényképezőgépünkből kivett memóriakártyát annak maximális sebességével olvassa be, vagyis a leggyorsabb módszer arra, hogy a fényképeket letöltsük egy fényképezőről. Az iPad mini 4 nem csak a klasszikus JPEG és TIFF képeket tudja megjeleníteni, hanem bizonyos korlátok között a legelterjedtebb márkák RAW nyerskép formátumát is. 
Amennyiben a fényképezőgéppel videót is tudunk rögzíteni, vagy a digitális videókameránk H.264 vagy MPEG-4 formátumban rögzít, akkor annak kártyáját is le tudjuk tölteni az iPad mini 4 készülékre. Az A8 processzor ereje révén ezeknek a tartalmaknak a nagy részét szerkeszteni is tudjuk. 
Bővebben a Lightning SD Card Reader termékről…

iRig PowerBridge - tápellálás kreatív munka közben 

Az iPad mini 4 egy gyors, A8 sorozatú 64-bites processzort és elegendő memóriát tartalmaz ahhoz, hogy akár órákig végezzünk rajta kreatív munkát. Ahhoz azonban, hogy ne merüljön le a munka vagy éppen a fellépés közben, mindenképpen szükséges valamiféle tápellátás. Az IK Multimedia kimondottan a saját eszközeivel való együttműködésre és a közben biztosított töltésre alkotta meg az iRig PowerBridge terméket, amely a használat közben képes tölteni az iPad mini 4 készüléket, illetve ellátni feszültséggel az IK Multimedia kiegészítőket. 
Bővebben az iRig PowerBridge termékről… 

IK Multimedia iKlip mini - Tartó a kottaállványon 

Az IK Multimedia a piacon elsőként kínált mikrofonállványra szerelhető tartót az iPad modellekhez, amelynek második generációja az iKlip 2, amely újfajta tartókarral és rugalmasabb elfordítási lehetőséggel van felvértezve, hogy még kényelmesebb legyen a használata. 

Az iKlip 2 termék kifejezetten zenészek, zenét tanuló és gyakorló felhasználók számára készült. Lényege, hogy a maximum 3 centiméteres átmérővel rendelkező kottatartó állvány alsó, tipikusan kihasználatlan helyét hasznosan, például az iPad vagy iPad mini tárolására tudjuk kiaknázni. Az Olaszországban tervezett és gyártott kemény műanyag tartó masszív tárolási lehetőséget biztosít tok nélkül az eszközök számára, elforgathatósága révén pedig rugalmas a használata: a zeneszerkesztő, idővonalas programokhoz praktikus vízszintes (tájkép) mód mellett könnyen beállíthatjuk a kották olvasásához ideális függőleges (portré) módba is. 
Bővebben az iKlip 2 iPad mini kottaállványra rögzítő termékről…

Vogel's Dashboard Pack - Tartó az autóban 

A Vogel’s okos megoldása az iPad készüléket autóban használni kívánók számára a Tablet Dashboard Pack nevű csomag, azaz az érintőkijelzős készülék műszerfal elemként való alkalmazását segítő, szélvédőn rögzítést kínáló, erős konstrukció, amely ideális például az iPad mini mobilinternetes változatának navigációs célra való használatához is. 

Az iPad mini modell mérete, kényelme és megbízhatósága révén a legnagyszerűbb navigációs kiegészítő az autóban: az Apple által fejlesztett Maps / Térképek alkalmazás például fantasztikus kiegészítője lehet az autós kalandozásainknak. 

A Vogel’s cég erre a célra alkotta meg az iPad központú termékvonalának szélvédőre rögzíthető tartóját, amely egy univerzális tartóból, a megszokott, két oldalon összenyomva nyíló rögzítő megoldásból, valamint a szélvédőre illeszthető vákuumos tartóból áll. 

A Tablet Dashboard Pack a tiszta szélvédőre helyezve rendkívül stabilan kapaszkodik meg, feje pedig elforgatható, így az iPad készülék függőleges és fekvő helyzetben egyaránt használható. 

Bővebben a Vogel's Dashboard Pack termékről…

Vogel's Tablet Dashboard Pack

Szélvédőn való iPad rögzítésre szolgáló tartó állvány és univerzális iPad tartó megoldás RingO rögzítési lehetőséggel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft

TwelveSouth Compass 2 asztali állvány 

Az iPad állványok piacának egy roppant kreatív szereplőjét alkotta meg a TwelveSouth cég a Compass nevű, leginkább egy körzőre emlékeztető alumínium szerkezetével, amely azon felhasználók számára a legideálisabb, akik mobilan szeretnék használni az állványt is, nem csupán az iPad mini 4 készüléket. A Compass ugyanis nem egy előre legyártott stabil forma, hanem egy szétnyitható konstrukció, amely kétféleképpen tudja megtartani az iPad mini 4 készüléket, összecsukva pedig alig nagyobb egy vastagabb filctollnál, tömege szintén elenyésző, csomagjának pedig egy vékonyka tok is részét képezi, így könnyedén szállíthatjuk a táskánkban - akár az iPad mini 4 mellett is. 

A TwelveSouth Compass terméke egy roppant elegáns tartóban érkezik, amely már-már az exkluzív tollak élményvilágát idézi fel. Az eszköz használata igen egyszerű: szétnyitása után kis alsó tartóit kell kinyitni, és máris ráhelyezhetjük az iPadet. A szétnyitásnál ügyeljünk arra, hogy a lábakat a maximális fesztávolságig nyissuk ki, mert úgy fog stabilan állni a tartó, s rajta az iPad is. A Compass állvány minden, iPaddel érintkező része gumival van bevonva, így az alumínium nem érintkezik közvetlenül az iPad alu felületeivel. 
Bővebben a TwelveSouth Compass 2 asztali állványról… 

iPad mini 5 WiFi kapcsolattal

iPad mini 5 WiFi + LTE kapcsolattal