iPad mini 5

Az Apple 7,9 hüvelykes Retina kijelzővel rendelkező, Touch ID hitelesítésű táblagépe. Apple Pencil támogatással.

Indulóár: bruttó 154 990 Ft-tól


iPad mini Smart Cover (okos előlap) 

Az iPad mini 4/5 készülékhez alkotott saját Apple kijelzővédő takaró megoldás az úgynevezett iPad mini 4/5 Smart Cover termék, amely kilenc izgalmas színben, poliuretán kivitelben nyújt sokoldalú védelmet a kicsiny táblagépnek. A tok mágnessel csatlakozik az iPad mini 4/5 oldalsó felületére, és kihajthatóság révén többféle álló pozíciót kínál az iPad mini 4/5 részére, illetve remekül együtt használható az iPad mini Silicone Case nevű hátlappal, amely színben is passzol az okos borítóhoz. 

Az iPad mini 4/5 Smart Cover az iPad mini 4/5 bal oldalára rögzíthető két erős mágneses csíptető jóvoltából, amelyet az Apple a korábbi hasonló termékektől eltérően teljesen beburkolt, így a fém már nem is látszik ki, az iPad mini Smart Cover egy egységként borítja be a termék elejét. A mágnes révén az előlapot fedő színes burkolat stabilan, mozdulatlanul áll, nem esik le és nem csúszkál el függőleges irányba sem. 

Az Apple hűen saját magához bujtatott némi innovációt a kijelző védő tokba: ha felnyitjuk annak jobb oldali negyedét, akkor az iPad mini 5 felébred, a kijelzője világítani kezd, érzékelve, hogy hozzá kívánunk férni az iPad minihez. Ezzel megspórolunk egy gombnyomást, és extra funkcionalitást érzünk az iPad mini Smart Cover részéről. 

A tok különlegessége azonban az, hogy összehajtható - ezért is van megtörve két vonalban, és összehajtva felállítható több szögben: használható digitális képkeretnek vagy filmvászonnak az iPad mini 4/5 készüléket vízszintesen az asztalra állítva, felállíthatjuk webböngészéshez, illetve dönthetjük meg vele finoman az iPad minit gépeléshez, levélíráshoz, szövegszerkesztéshez. A Smart Cover jóvoltából beállíthatjuk az iPad minit videó telefonáláshoz úgy, hogy nem szükséges kézben tartani. 

Bővebben az iPad mini Smart Cover termékről…

iPad mini 4/5 Smart Cover - fehér

Előoldali védelem és állvány funkció az iPad mini 5 és iPad mini 4 táblagéphez az Apple-től.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 015,75 Ft + áfa

Bruttó 13 990 Ft

iPad mini 4/5 Smart Cover - szénszürke

Előoldali védelem és állvány funkció az iPad mini 5 és iPad mini 4 táblagéphez az Apple-től.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 015,75 Ft + áfa

Bruttó 13 990 Ft

iPad mini 4/5 Smart Cover - rózsakvarc

Előoldali védelem és állvány funkció az iPad mini 5 és iPad mini 4 táblagéphez az Apple-től.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

11 015,75 Ft + áfa

Bruttó 13 990 Ft

iPad mini 4/5 Smart Cover - alaszkai kék

Előoldali védelem és állvány funkció az iPad mini 5 és iPad mini 4 táblagéphez az Apple-től.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

iPad mini 4/5 Smart Cover - búzavirág

Előoldali védelem és állvány funkció az iPad mini 5 és iPad mini 4 táblagéphez az Apple-től.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft

Lightning USB Camera Adapter

A Lightning USB Camera Adapter támogat egy sor USB kiegészítőt: Az Apple lehetővé teszi a digitális fényképezőgépek és memóriakártya olvasók mellett többféle videókamera, valamint szinte minden MIDI billentyűzet, hangkártya és akár az Apple USB Ethernet Adapter csatlakoztatását is - utóbbit csak tápellátás mellett, Lightning kapcsolat folyamatos biztosításával.

A digitális fényképező- gépek csatlakoztatása esetén a memóriakártyán lévő klasszikus DCIM mappa tartalmához férünk hozzá, és onnan JPEG vagy RAW képeket tudunk letölteni az iPad készülékre. Ugyanez a helyzet a memóriakártya olvasókkal is. Ezek használatakor a memóriakártyán lévő DCIM mappa tartalmához férünk hozzá. Óriási lehetőség a hangtechnikai kiegészítők megnyitása: a funkció eddig is működött nem hivatalosan, de immáron hivatalosan is tudunk több órán át minőségei zenei munkát végezni vagy zeneélményt biztosítani. Az AudioQuest DragonFly Red és Black hangkártyák erősítő funkciója a csúcsminőségű zenehallgatási élményhez biztosít utat. Az IK Multimedia iRig Keys USB termékvonala tökéletesen használható egy ilyen adapterrel. Ami szinte hihetetlen, hogy a céges környezetekben olykor még előforduló Ethernet hálózatokhoz is képessé vált csatlakozni az iPad mini 5  köszönhetően az adapter által nyitott kapunak az Apple USB Ethernet Adapter terméke irányába. Két adapter használatával ugyan, de a Lightning kapura lehetőségünk van klasszikus vezetékes hálózati eszközünket csatlakoztatni. 

Bővebben a Lightning USB Camera Adapter termékről…

Bővebben a Lightning USB 3.0 Camera Adapter termékről töltési lehetőséggel…

Lightning SD kártyaolvasó

Az iPad modellek egyik nagyszerű képessége, hogy rájuk le tudjuk tölteni a fényképeinket a digitális fényképezőgépről. A Photos / Fényképek alkalmazás segítségével ezeket azonnal elkezdhetjük feldolgozni, értékelni és akár publikálni is. Az iPad mini 5 modellek esetén a Lightning SD Card Adapter nyújtott erre kiváló segédletet. A Lightning SD Card Reader (mjyt2zm/a) képes arra, hogy a digitális fényképezőgépünkből kivett memóriakártyát annak maximális sebességével olvassa be, vagyis a leggyorsabb módszer arra, hogy a fényképeket letöltsük egy fényképezőről. Az iPad mini 5 nem csak a klasszikus JPEG és TIFF képeket tudja megjeleníteni, hanem bizonyos korlátok között a legelterjedtebb márkák RAW nyerskép formátumát is. 

Amennyiben a fényképezőgéppel videót is tudunk rögzíteni, vagy a digitális videókameránk H.264 vagy MPEG-4 formátumban rögzít, akkor annak kártyáját is le tudjuk tölteni az iPad mini 5 készülékre. Az A12 Bionic processzor ereje révén ezeknek a tartalmaknak a nagy részét szerkeszteni is tudjuk. 

Bővebben a Lightning SD Card Reader termékről…

Lightning SD kártyaolvasó

SD-kártya olvasó a Lightning kapcsolattal rendelkező iPad, iPhone és iPod touch modellekre emelt átviteli sebességgel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft

iRig PowerBridge - tápellálás kreatív munka közben 

Az iPad mini 5 egy gyors, A12 Bionic sorozatú 64-bites processzort és elegendő memóriát tartalmaz ahhoz, hogy akár órákig végezzünk rajta kreatív munkát. Ahhoz azonban, hogy ne merüljön le a munka vagy éppen a fellépés közben, mindenképpen szükséges valamiféle tápellátás. Az IK Multimedia kimondottan a saját eszközeivel való együttműködésre és a közben biztosított töltésre alkotta meg az iRig PowerBridge terméket, amely a használat közben képes tölteni az iPad mini 5 készüléket, illetve ellátni feszültséggel az IK Multimedia kiegészítőket. 

Bővebben az iRig PowerBridge termékről… 

iRig PowerBridge

Lightning csatlakozós hálóuzati tápellátás az IK Multimedia digitális eszközeinek használata közben töltés biztosítására. Elengedhetetlen kiegészítő koncerten vagy stúdióban való használathoz.
Termék részletei
Előrendelhető
Mennyiség:

18 102,36 Ft + áfa

Bruttó 22 990 Ft

Vogel's Tablet Dashboard Pack - Tartó az autóban 

A Vogel’s okos megoldása az iPad készüléket autóban használni kívánók számára a Tablet Dashboard Pack nevű csomag, azaz az érintőkijelzős készülék műszerfal elemként való alkalmazását segítő, szélvédőn rögzítést kínáló, erős konstrukció, amely ideális például az iPad mini mobilinternetes változatának navigációs célra való használatához is. 

Az iPad mini modell mérete, kényelme és megbízhatósága révén a legnagyszerűbb navigációs kiegészítő az autóban: az Apple által fejlesztett Maps / Térképek alkalmazás például fantasztikus kiegészítője lehet az autós kalandozásainknak. 

A Vogel’s cég erre a célra alkotta meg az iPad központú termékvonalának szélvédőre rögzíthető tartóját, amely egy univerzális tartóból, a megszokott, két oldalon összenyomva nyíló rögzítő megoldásból, valamint a szélvédőre illeszthető vákuumos tartóból áll. 

A Tablet Dashboard Pack a tiszta szélvédőre helyezve rendkívül stabilan kapaszkodik meg, feje pedig elforgatható, így az iPad készülék függőleges és fekvő helyzetben egyaránt használható. 

Bővebben a Vogel's Dashboard Pack termékről…

Vogel's Tablet Dashboard Pack

Szélvédőn való iPad rögzítésre szolgáló tartó állvány és univerzális iPad tartó megoldás RingO rögzítési lehetőséggel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 440,94 Ft + áfa

Bruttó 11 990 Ft

TwelveSouth Compass asztali állvány 

Az iPad állványok piacának egy roppant kreatív szereplőjét alkotta meg a TwelveSouth cég a Compass nevű, leginkább egy körzőre emlékeztető alumínium szerkezetével, amely azon felhasználók számára a legideálisabb, akik mobilan szeretnék használni az állványt is, nem csupán az iPad mini 5 készüléket. A Compass ugyanis nem egy előre legyártott stabil forma, hanem egy szétnyitható konstrukció, amely kétféleképpen tudja megtartani az iPad mini 5 készüléket, összecsukva pedig alig nagyobb egy vastagabb filctollnál, tömege szintén elenyésző, csomagjának pedig egy vékonyka tok is részét képezi, így könnyedén szállíthatjuk a táskánkban - akár az iPad mini 5 mellett is. 

A TwelveSouth Compass terméke egy roppant elegáns tartóban érkezik, amely már-már az exkluzív tollak élményvilágát idézi fel. Az eszköz használata igen egyszerű: szétnyitása után kis alsó tartóit kell kinyitni, és máris ráhelyezhetjük az iPadet. A szétnyitásnál ügyeljünk arra, hogy a lábakat a maximális fesztávolságig nyissuk ki, mert úgy fog stabilan állni a tartó, s rajta az iPad is. A Compass állvány minden, iPaddel érintkező része gumival van bevonva, így az alumínium nem érintkezik közvetlenül az iPad alu felületeivel. 
Bővebben a TwelveSouth Compass 2 asztali állványról… 

Twelve South Compass - aluszürke

Elegáns alumínium állvány bármelyik iPad modellhez könnyen szállítható, összecsukható kivitelben, többféle tartó funkcióval.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 12 000 Ft

Twelve South Compass - fekete

Elegáns alumínium állvány bármelyik iPad modellhez könnyen szállítható, összecsukható kivitelben, többféle tartó funkcióval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 12 000 Ft

Apple Pencil (1)

Az Apple Pencil fő vonzereje, hogy akár pixel pontosságú ábrázolást is lehetővé tesz. Ilyesfajta élményt eddig semmilyen hasonló megoldás nem kínált. Az iPad mini 5 az Apple Pencil érintésének érzékelésekor a szokásos 120 képkocka/másodperc képfrissítési rátát duplázza, másodpercenként 240-szer olvassa be az érzékelők jelét, hogy pontosan, késés nélkül lássuk az alkotásunkat. Ez a precizitás egyik kulcsa. 

Az Apple Pencil Bluetooth alapú, és első használatakor párosítani szükséges az iPad mini 5 készülékkel.  párosítás az Apple-re jellemző egyszerűségű: csak le kell venni az Apple Pencil mágneses kupakját, és az ott megbúvó Lightning csatlakozót bedugni az iPad mini 5 nyílásába. A párosítás készen is van. A későbbiek során a töltésnek is ugyanez lesz az egyik módja, vagyis az Apple Pencilt a feltöltött iPad mini 5 modellről kell töltenünk. A csomagban található egy Lightning fordító megoldás is, amely révén standard Lightning adatkábel segítségével is tölteni tudjuk az Apple Pencil terméket, ehhez azonban szükséges, hogy a fordító jelen legyen, amikor a töltés szükséges. Az Apple Pencil egy feltöltéssel akár 12 óra használati időt is biztosít. 

Bővebben az Apple Pencil termékről…

Apple Pencil póthegyek

Négy darab tartalék hegy az Apple Pencil bármely generációjához.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

5 905,51 Ft + áfa

Bruttó 7 500 Ft

Apple Pencil bőrtok - bazsarózsaszín

Apple gyártmányú prémium bőrtok az Apple Pencil szállítására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

8 102,36 Ft + áfa

Bruttó 10 290 Ft

Apple Pencil bőrtok - vörösesbarna

Apple gyártmányú prémium bőrtok az Apple Pencil szállítására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

8 102,36 Ft + áfa

Bruttó 10 290 Ft

AIINO RockGlass iPad mini 4/5 üvegfólia

Az olasz AIINO kiegészítők széles körét alkotta meg az iPad készülékekhez, köztük egy népszerű, 9H keménységű, megfizethető kategóriás üvegfóliát, amely a lehető legjobban lefedi a kijelző üvegét, kiváló védelmet biztosít számára, és nem gátolja a használati élményt: ugyanúgy biztosítja a több ujjas kézmozdulatokat is. 

Az üvegfóliák páratlan előnyökkel rendelkeznek a kijelzők védelme terén: az üvegfólia brutális keménységű, így a karcoknak szinte tökéletesen ellenáll, az alatta lévő réteget pedig nagyszerűen védi meg. Az AIINO Ultra Thin Tempered Glass emellett zsírosodás mentes bevonattal rendelkezik, hogy az iPad mini kijelzőjéhez hasonlatos megjelenési élményt biztosítson. Ez alatt található a megerősített, edzett üvegréteg, amely teljesen víztiszta, és roppant erős. A kijelző esetleges ütődéseinél ez a réteg képes arra, hogy elnyelve a behatás erejét, és széttörve megvédje az iPad mini sokkal drágább kijelzőjét. 

AIINO iPad mini 4/5 üvegfólia

Átlátszó, 9H keménységű üvegfólia az iPad mini 4 és iPad mini 5 modellre víztiszta kivitelben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 149,61 Ft + áfa

Bruttó 4 000 Ft

Modellek és vásárlás

iPad mini 5 WiFi kapcsolattal

iPad mini 5 WiFi + LTE kapcsolattal