Twelve South BookBook iPad Pro bőrtok

Elegáns kézműves bőrtokok az iPad Pro modellekhez Apple Pencil tároló lehetőséggel, állvány funkcióval, öreg könyv megjelenéssel.

Indulóár: bruttó 25 000 Ft-tól

Ahogyan a nagy könyvben írva vagyon! A TwelveSouth szó szerint vette az ismert mondást, és a legnagyobb iPad modellhez, az iPad Pro 10,5 és 12,9 hüvelykes változatához is elkészítette a BookBook nevű, antik könyvre emlékeztető tokját, amely nemcsak elegáns védelmet nyújt, de állványként is használható. 

A TwelveSouth BookBook termékcsalád az évek alatt az egyik legnépszerűbb választás lett a vásárlók körében: úgy az iPhoneés iPad modellekhez, mint a MacBook termékvonalhoz. Az iPad Pro 10,5" és 12,9” készülékhez alkotott modell egy kicsivel többet nyújt a szokványos megoldásnál: nem csak hatalmas mérete miatt látványos, de a belső kialakítása úgy lett megálmodva, hogy az iPad Pro szinte szériatartozékának felfogható Apple Pencil kapacitív ceruza is helyet kapjon benne. 

A TwelveSouth kézműves termékeit kézzel varrják és koptatják meg, hogy a rusztikus hatás meglegyen. A tok merevítése révén megfelelő védelmet nyújt a benne tárolt értéknek, miközben nem fokozza jelentősen az amúgy sem kimondottan könnyű iPad Pro 12,9 tömegét. A tok belseje finom pamut, míg az iPad Pro modellt körülvevő műbőr réteg kihajtható, hogy több pozícióban állva kitűnő dőlésszöget biztosítson a gépeléshez, levelezéshez, szerkesztéshez, vagy éppen a videó nézéshez. A kihajtható belső műbőr keret szabadon hagyja a Lightning kaput, valamint a kamerákat és a hangszórókat - mind a négyet, amellyel az iPad Pro rendelkezik. 

A tok rendkívül praktikus vonása, hogy a hajlatban egy kényelmes pánt jóvoltából biztonságban tárolhatjuk az Apple Pencil kapacitív ceruzánkat, így bármikor rajzolhatunk, tervezhetünk az iPad Pro felületén, akár utazás közben is. 

A TwelveSouth BookBook iPad Pro 10,5" és 12,9” tok a legkedveltebb árnyalatban, barna színben elérhető a legnagyobb méretű Apple táblagéphez. 

Twelve South BookBook iPad Pro 10,5" / iPad Air (3) bőrtok

Öreg könyv megjelenésű iPad Pro 10,5" és iPad Air (3) védőtok állvány funkcióval, teljes körű védelemmel és Apple Pencil tartóval.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

19 685,04 Ft + áfa

Bruttó 25 000 Ft

Twelve South BookBook iPad Pro 11" bőrtok

Öreg könyv megjelenésű iPad Pro 11", Face ID képességű készülékhez alkotott kézműves védőtok állvány funkcióval, teljes körű védelemmel és Apple Pencil tartóval.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

20 472,44 Ft + áfa

Bruttó 26 000 Ft