Twelve South BookBook iPad 9,7"

Elegáns kézműves bőrtokok az iPad 9,7" modellekhez Apple Pencil tároló lehetőséggel, állvány funkcióval, öreg könyv megjelenéssel.

Ár: bruttó 25 000 Ft


A TwelveSouth BookBook termékcsalád az egyik legnépszerűbb választás az iPhone, iPad és Mac felhasználók körében: az öreg könyvet mintázó kézműves bőrtokok igényes kivitelűek és maximálisan funkcionálisak, állványként is jó szolgálatot tesznek, és kitűnő védelmet nyújtanak. Az amerikai gyártó sötétbarna színben megalkotta a terméket az iPad 9,7" modellekhez is, amely kompatibilis a régebbi iPad Pro 9,7" készülékekkel is.

A TwelveSouth BookBook iPad 9,7" tok egy puha belső tartóra épül, amelybe becsúszik az iPad 5. vagy 6. generációs változata, vagy akár egy régebbi iPad Air 1 vagy iPad Pro 9,7". Ennek haszna, hogy patent rögzíti, a hátoldalán pedig kicsiny támaszték is található, így könnyedén kinyitható, illetve gépeléshez ideális pozícióba is állítható. A tok többféle kifordítási és állítási opció jóvoltából sok hasznos állvány funkcióval is kiegészül, így állíthatjuk filmnézéshez vagy fotók visszajátszásához ideális szögbe is. 

A tok külseje viseltes, gyárilag egyedi módon megkaristolt bőr, amely a rusztikus könyv hangulatnak elengedhetetlen eleme. A fekete példánynak a szélét, a barna példánynak minden részét finoman előkarcolja a gyártó, hogy a régies hangulat adott legyen. A karcos külső azonban kellően masszív ahhoz, hogy leejtés esetén is sokoldalú védelmet nyújtson az iPad 9,7" számára. 

A TwelveSouth BookBook iPad 9,7" tokot cipzárral tudjuk bezárni, amelynek könnyedén megfogható, hosszú fogantyúja van. 

Ideális szög az Apple Pencil használatához.

Az iPad 9,7" kamerája a BookBook tok kinyitásával és kihajtásával használható: amikor az iPad 9,7" a tokban van, akkor teljes körű védelmet élvez, vagyis sehol sem nyitott a tok. Ha az előoldali kamerát szeretnénk használni például FaceTime beszélgetésekhez, akkor elég csak kinyitni a tokot. Amennyiben a hátoldali kamerával szeretnénk minőségi felvételeket készíteni, a patenttel tartott belső puha bőr keretet kell kinyitni, a tok hátoldalát előrehajtani. Ezzel a kamera előtti területről elhárulnak a képrögzítés akadályai. 

Apple Pencil tartóval kiegészítve

A TwelveSouth BookBook iPad 9,7" tok múlhatatlan előnye, hogy csukott állapotában a gyakorlatlan szemek nem állapítják meg róla, hogy egy nagy értékű iPad 9,7" található benne, hanem azt gondolják, hogy a régi irodalmi műveknek hódolunk - az Apple Books alkalmazás révén természetesen ennek sincs akadálya az iPad 9,7" készülékkel összefüggésben. 

Öreg könyvek között az öreg könyv megjelenésű BookBook bőrtok.

A TwelveSouth BookBook iPad 9,7" tok megvásárolható az iJoe.hu Apple Authorised Reseller üzlettől sötétbarna színben.