Moshi VersaCover iPad 9,7" tokok

Állványként használható védőtok áttetsző hátlappal, hajtogatható előlappal, ébresztési és altatási funkcióval, vékony kivitelben a Moshi cégtől.

Indulóár: bruttó 12 990 Ft-tól

A Moshi VersaCover két olyan paramétert foglal magában, amely a Moshi cég fő értéke: a hátoldali védelmet nyújtó áttetsző polikarbonát héj a gyártó legnépszerűbb termékének számító iGlaze megoldásból eredeztethető, míg a sokféleképpen hajtogatható, ezáltal praktikus, dőlésszögekben változatos tárolást kínáló előlap a cég tervezőinek kreativitását példázza. 

Az iPad 9,7” modell méretében és vastagságában az iPad Air 1 modellekkel azonos, így a Moshi VersaCover is ennek megfelelő vastagságot képvisel. A tok két elegáns színben vásárolható meg: a finom halványzöld a kövirózsa üde megjelenését kínálja, míg a szürkésbarna változat visszafogottságával kínál univerzálisan alkalmazható megjelenést. 

A Moshi VersaCover alapját a polikarbonát hátlap jelenti. Az igényes kivitelű, puha műanyag védőtok elég erős ahhoz, hogy belepattintva megtartsa az iPad 9,7” modellt, leejtésnél pedig saját maga eltörésével biztosítsa a benne elhelyezett termék épségét. A Moshi különösen ügyel arra, hogy a polikarbonát hátlap jól megmunkált, sorjamentes kivitelű legyen, ennek köszönhetően a nyílások, kivágások szépen kidolgozott megjelenésűek. Mind a kamera, mind a hangszórók, mind a portok és a mikrofon jól hozzáférhető, azok használatát a tok nem korlátozza. 

Erre a stabil hátlapra van ráhelyezve az előlap, amely poliuretán alapanyagú, és mint egy csillag van felosztva, hogy többféleképpen hajlítható legyen. Ennek köszönhetően akár háromféle dőlésszöge kialakítható, álló és fekvő módban is jól megtámasztható. 

Természetesen alapvető funkció, hogy a felnyitáskor a tok felébreszti, lecsukáskor elaltatja az iPad 9,7” modellt. 

A Moshi úgy alkotta meg a VersaCover terméket, hogy az az iPad pehelykönnyű tömegével arányban álljon: a tok mindössze 156 grammot nyom.

A Moshi VersaCover megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

Moshi VersaCover iPad 9,7" tok - fekete

Az iPad 9,7" (2017, 2018) modellekhez alkotott védőtok hajtogatható, állványként is működő előlappal, illetve áttetsző hátlappal.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft