Moshi Aerio Lite válltáska

Barna színű, könnyed kialakítású válltáska a Moshi cégtől a MacBook 12" és iPad Pro modellekhez.

Ár: bruttó 20 000 Ft

Napjaink iPad Pro készülékei billentyűzettel kiegészülve sokak számára teljes mértékben kiváltják a számítógépet, ezáltal sokkal kisebb táskát vihetnek magukkal munkába vagy éppen egy munkával is érintett kikapcsolódásra. Az Apple MacBook 12” Retina számítógépe pedig teljes értékű élményt nyújt, és könnyebb, mint egy billentyűzettel társított iPad Pro, így még ideálisabb a mobil életformához. 

A Moshi erre a feladatkörre alkotta meg Aerio Lite nevű vászontáskáját, amely bármelyik iPad Pro modellhez használható, kényelmes viseletet kínál a vállon, néhány kiegészítő jól elfér benne, de nem áll fenn a veszélye, hogy telepakolva nagyon nehézzé válna, hiszen karcsú kialakítású. 

A Moshi Aerio Lite válltáska pehelykönnyű, mindössze 580 gramm, így nem nehezíti jelentősen a benne tárolt ultrakönnyű eszközeinket. Függőleges kialakítás révén könnyedén kiemelhetjük belőle a MacBook gépet vagy az iPad Pro készüléket. Ez a formátum a kis méretű gépekhez kényelmesebb, illetve biztonságosabb is, hiszen nem nyomjuk meg a táska tartalmát. A készülék szállítására szánt rekesz puha és karcmentes tárolást kínál. A szivacsozása révén az ütődésektől is védi a benne tárolt nagy értékű készüléket. 

A belső kialakítás kimondottan a könnyedséget szolgálja, és bár viszonylag jó a befogadóképesség, elsősorban az apróbb kiegészítők szállítására ösztönöz, mint a tartalék akkumulátor, a kábelek, átalakítók, töltők. 

A fedlap nagy méretű, így jól alkalmazkodik az eltérő beltartalomhoz, mágneses rögzítése révén azonban zárva marad akkor is, ha több dolgot szállítunk benne. A fedlapon lévő cipzáras zseb a gyorsan elérni kívánt elemek szállítására kiváló, mint a kulcsok, belépőkártyák. 

A táska külső mérete: 29 x 8 x 31 centiméter, vagyis igen kicsiny kialakítású. Belsejébe az iPad modellek, illetve a MacBook 12” Retina modellek férnek el kényelmesen.