iPad Pro Smart Keyboard Folio

Magyar kiosztású billentyűzet állvány funkcióval, illetve elő- és hátoldali védelemmel az iPad Pro méretében.

Indulóár: bruttó 64 990 Ft-tól

Az Apple a 2018-ban megjelent iPad Pro modellekhez teljesen új billentyűzetet mutatott be a Smart Keyboard Folio formájában, amely minden területet lefed, amelyet elődje nem: az iPad Pro modell előlapját és hátlapját is lefedi és szállítás közben védi. Elegáns szénszürke árnyalattal rendelkezik, hogy semleges kiegészítője legyen a stílusos és modern iPad Pro készüléknek. 

Az iPad Pro modellekhez alkotott Smart Keyboard Folio termék a kényelmes és dinamikus gépelés magyar kiosztással rendelkező eszköze, amely gyors használatot tesz lehetővé. A Smart Connector segítségével csatlakoztatva folyamatos tápellását kap az iPad Pro modellről - bár klasszikus vezeték nem alkotja, de a Smart Connectoron keresztül fizikai kapcsolata van, így nem tartalmaz akkumulátort és nem kell párosítani, csak csatlakoztatni szükséges, és folyamatosan, szünet nélkül használható. Az iPad Pro felületéhez mágnesesen kapcsolódik, és nem mocorog el róla használat és szállítás közben sem. 

Az iPad Pro Smart Keyboard Folio állvány funkcióval is rendelkezik: kétféle szögben lehet felállítani, így a nyakunk számára kényelmes pozícióba állíthatjuk, mint egy mobil számítógépet.

Az Apple az iOS rendszer felületén különféle gyorsbillentyűk használatát is lehetővé tette a Smart Keyboard Folio segítségével, így az alkalmazások közötti váltás macOS rendszerből már ismert Command + Tab billentyűparancsa itt is használható - ez a Mac rendszerek felől érkezők számára alapvető, de a PC világ felhasználói számára is hasznos. Amennyiben meg szeretnénk tekinteni, hogy egy alkalmazásban milyen parancsok érhetőek el, akkor a Command billentyűt kell hosszan nyomva tartani, és egy lebegőablakban a rendszer megjeleníti, hogy mit érhetünk el az adott alkalmazáson belül.

A Smart Keyboard Folio természetesen ébreszti az iPad Pro modellt felnyitáskor és altatja lecsukáskor, vagyis nem kell erre külön odafigyelnünk. A hátlapján a kamera nyílás szabadon van hagyva, azaz nem akadályozza az iPad Pro kiváló minőségű kamerájának használatát. 

Gyakori kérdések

Az iPad Pro Smart Keyboard Folio biztosít tárolási lehetőséget az Apple Pencil számára? Nem, az iPad Pro Smart Keyboard Folio nem rendelkezik Apple Pencil tárolására szolgáló rekesszel, zsebbel vagy pánttal. 

Az Apple Pencil biztonságos tárolására a Twelve South Pencil Snap nevű terméket javasoljuk, amely mágnesesen kapcsolódik a tokhoz vagy az iPad Pro modellhez. 

Az iPad Pro Smart Keyboard Folio megvásárolható az iPad Pro 11” és az iPad Pro 12,9” méretében. 

iPad Pro Smart Keyboard Folio 12,9" - magyar 🇭🇺

Elő- és hátoldali védelmi funkcióval kiegészülő, Smart Connectorral csatlakozó Apple billentyűzet az iPad Pro 12,9" harmadik generációs készülékekhez.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

57 078,74 Ft + áfa

Bruttó 72 490 Ft