iPad Pro Smart Keyboard

Billentyűzet és előlapi tok az iPad Pro 10,5" és 12,9" modellekhez szénszürke színben Smart Connector kapcsolattal.

Indulóár: bruttó 57 990 Ft-tól

Az Apple az iPad Pro termékvonal megalkotásakor elsődleges piacnak tekintette a PC-ről áttérő felhasználókat, akik egy nagy teljesítményű, értékálló, sokoldalú multimédiás készülékre vágynak, amellyel mindenféle, számítógéphez kapcsolódó feladatukat el tudják látni, legyen az filmnézés, zenehallgatás, levélírás, prezentáció készítés vagy éppen fotófeldolgozás. 

Az iPad Pro használatának élményéhez azonban szervesen kapcsolódik a gépelés élményvilága is, hiszen egy levél megírásához hatékonyabb egy dedikált, tapintható billentyűzet, mint egy érintőképernyő. Erre a célra olyasmit alkotott az Apple, amely semmilyen korábbi Mac billentyűzethez nem hasonlítható. Nem is indokolt hogy hasonlítható legyen, hiszen nem a korábbi Mac felhasználókat célozza elsősorban az Apple, hanem kimondottan egy új piacot, a PC felhasználók világát kívánja meghódítani ez a termékkel. 

Az iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺 az Apple által kifejlesztett, töltést és adatforgalmat is biztosító, három pólusú Smart Connector csatlakozóval kapcsolható az iPad Pro 10,5 és 12,9" készülékhez, amely a billentyűzet áramellátását is ellátja, egyúttal lefedi az iPad Pro hátoldalát, védelmet nyújtva ezzel a viselőjének. 

Az iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺 a feketéhez hasonló, az Apple által szénszürkének nevezett, rendkívül sötét árnyalatban kapható. Ez azonban jól illeszkedik bármely iPad Pro modellhez. 

Az iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺 csatlakoztatása követően azon nyomban használhatjuk bármely alkalmazásban, amely szövegbevitelt támogat. Olyan kényelmes, a macOS rendszeren bevált billentyű parancsok és használhatóak, mint az alkalmazások közti váltást szolgáló Command + Tab. Ez a Mac felhasználók körében rendkívül népszerű, de a PC ről áttérő felhasználók számára is vonzó, hatékonyságnövelés parancs. 

Az iPad Pro Smart Keyboard 🇭🇺 némi késéssel magyar kiosztással is elérhetővé vált, így valódi, ékezetes, magyar nyelvű gépelésre is lehetőségünk nyílik a segítségével mind a 9,7 hüvelykes, mind pedig a 12,9 hüvelykes iPad Pro modellek mellé használva. 

Az iPad Pro Smart Keyboardpraktikus azok számára, akik főleg iPaden kívánnak levelezni, szöveget írni, de nincs módjuk a diktálás lehetőségeit használni. A termék viszonylag magas árát figyelembe véve azonban igen sok kompromisszumot igényel, hogy nem magyar, ráadásul a színe is kötött. 

Az Apple mind a 10,5 hüvelykes kisebb, mind pedig a 12,9 hüvelykes nagyobb, valamint a korábbi 9,7 hüvelykes iPad Promodellhez alkotott iPad Pro Smart Keyboard terméket szénszürke színben. A termék együtt használható az iPad Pro Silicone Case hátoldali védőtokkal, az iPad Pro előlapjának viszont kitűnő védelmet nyújt, az nem igényel további védelmet. 

Az iPad Pro Smart Keyboard egyébként roppant igényes és ötletes kivitel, amely az Apple mérnöki zsenialitását dicséri. A gombok kellemesen puhák, mégis jól tapinthatóak. A Smart Connector révén az adatátvitel és a töltés okosan meg van oldva anélkül, hogy az iPad felületére további nyílásokat helyezett volna az Apple. A mágneses kapcsolat biztonságos is egyben. Az iPad Pro Smart Keyboard egyféle szögben képes megtartani az iPad Pro készüléket, amely a gépeléshez kellemes, a mobil számítógépekhez hasonlatos szöget biztosít. 

Kompatibilitás

iPad Pro 12,9" (1. és 2. generáció, 2015. és 2017.)
iPad Pro 10,5" (2017.)

Az iPad Pro Smart Keyboard 10,5" és 12,9” méretű modellekhez megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

iPad Air és iPad Pro Smart Keyboard 10,5" magyar 🇭🇺

Magyar kiosztású billentyűzet és előlapi tok az iPad Air 10,5" (2019) és iPad Pro 10,5" (2017) modellekhez szénszürke színben Smart Connector kapcsolattal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

45 661,42 Ft + áfa

Bruttó 57 990 Ft