Satechi Dual Sonic v2.0 kúphangszóró

Különleges formatervezésű, USB tápellátású, hangerő szabályozóval ellátott analóg minijack csatlakozású multimédiás hangszórópár fehér és fekete színben.

Ár: bruttó 9 990 Ft

A Satechi számos Mac kiegészítőjének egyike az elegáns megjelenésű, rendkívül kis méretű multimédiás hangfalpár, a Satechi Dual Sonic kúp alakú egység, amely fekete és fehér színben, csillogó kerettel és színben passzoló kábelekkel érhető el. 

A Satechi Dual Sonic v2.0 kúphangszóró elsősorban kompakt méretével és megjelenésével hódít: a termék rendkívül praktikus azok számára, akik takarékoskodnak az íróasztalukon helyet foglaló eszközökkel. A hangfalak megjelenése és anyagválasztása eleganciát sugároz, a formatervezés ötletes és természetesen alkalmas arra, hogy a hangsugárzót optimálisan befogadja. 

A Satechi nem csomagol nagy méretű külső tápegységet a termék mellé, hanem egy USB kábellel biztosítja a töltést. Ennek köszönhetően bármilyen minijack forrást képes megszólaltatni a hangszóró, csupán csak USB táp szükséges hozzá, ami lehet egy 5 Wattos iPhone töltő, egy allocacoc PowerCube USB kapuja, és persze a Mac bármely USB-A portja is. A hangot minijack kábelen kapja a termék, vagyis teljes mértékben analóg a hangátvitel. A hangszóró kábelezése nem kifejezetten prémium megjelenésű, inkább a költséghatékonyság érzetét kelti, de szerencsére jól elrejthető a Mac alatt és mögött. Hasznos megoldás lehet viszont a vonali hangerő szabályozó, amely révén a kábelen lévő gomb segítségével módosíthatjuk a hangerőt.

A hangzás terén kijelenthető az a közhely, miszerint a legendás gyártók tudnak igazán látványosat alkotni, a Satechi pedig általános elektronikai kiegészítő gyártó, nem pedig nagy múltú hangfalgyártó. A Satechi Dual Sonic v2.0 kúphangszóró ötletes megjelenése és kis mérete mellett a hangzásban inkább az alsó középmezőnyhöz tartozik - általában jobb, mint a gépek beépített hangfala, és 10.000 Ft alatti ársávban abszolút elfogadható, de ha nagy hangerővel szeretnénk élvezni kedvenceinket, esetleg dübörgő hangzásra vágyunk, akkor nem ez a termék lesz az, amit keresünk. 

Részletes technikai paraméterek

Átmérő: 10 centiméter
Mélység: 6,3 centiméter
Tömeg: 490 gramm
Tápellátás: USB-A kapuról
Hang forrás: 3,5 milliméter analóg sztereó minijack kapcsolat
Garancia: 1 esztendő

Satechi Dual Sonic v2.0 kúphangszóró - fehér

Különleges formatervezésű, USB tápellátású, hangerő szabályozóval ellátott analóg minijack csatlakozású multimédiás hangszórópár fehér színben.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft

Satechi Dual Sonic v2.0 kúphangszóró - fekete

Különleges formatervezésű, USB tápellátású, hangerő szabályozóval ellátott analóg minijack csatlakozású multimédiás hangszórópár fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft