JBL Tuner 2 rádiós hangszóró

Vízálló, akkumulátoros Bluetooth mobil hangszóró FM rádió képességgel és DAB/DAB+ vevővel.

Ár: bruttó 32 990 Ft


JBL Tuner 2 rádiós hangszóró

A JBL számos nagyszerű mobil hangszórót kínál a felhasználók számára, és ezek között olyan is található, amely máig alkalmas a klasszikus földi sugárzású rádióadások vételére szinte bárhol, ahol azok elérhetőek. Az internetes zeneszolgáltatások mellett a rádiózás számos kiváló műsorvezetőnek, remek hangulatú beszélgetéseknek és jól válogatott zenei kínálatnak köszönhetően máig sokak körében megőrizte töretlen népszerűségét. 

JBL Tuner 2 rádiós hangszóró

A JBL Tuner mobil hangszóró alapvetően minden olyasmit tud, amit a JBL akkumulátoros utazó termékeitől megszoktunk: kiválóan szól kicsiny mérete ellenére, akár 8 óra mobil üzemre alkalmas, és a vezetékes kapcsolatok mellett természetesen Bluetooth képességgel is rendelkezik. Emellett azonban képes eltárolni öt darab FM rádióadót is, amelyeket szintén hallgathatunk az antenna kihúzásával. (A termék DAB képességgel is rendelkezik, ám a digitális rádiózásnak ez a generációja elhalt, mielőtt kifejlődött volna, így ezen paraméternek nincsen igazán jelentősége.)

A 445 gramm tömegű termék kényelmesen szállítható, mérete is viszonylag kicsi: 165 x 66 x 66 milliméteres. Mobil használatának alapját egy 2000 milliamperórás, 3,7 Voltos akkumulátor biztosítja, amelyet körülbelül három és fél óra alatt tudunk feltölteni a nyolc órás működés érdekében. 

JBL Tuner 2 rádiós hangszóró

A JBL Tuner hanghát egy 5 Wattos erősítőre épülő, 44,5 milliméter átmérőjű, teljes skálás sugárzó biztosítja, amely 85 Herz és 20.000 Herz közötti hangokat szólaltat meg. 

A termék rádió vevője 87,5 MHz és 108 MHz közötti FM adókat képes fogni. (A DAB vételi képességgel 174,982 MHz-239,2 MHz.) A JBL Tuner Bluetooth 4.1 vezeték nélküli technológiát támogat.


JBL Tuner 2 rádiós hangszóró

Az eszközt annak bal oldalán lévő kapcsolóval tudjuk életre kelteni. A JBL Tuner tetején gombok találhatóak, amelyek közül a Bluetooth logó értelemszerűen a párosítás alapja, mellette pedig a Scan felirat oldalain a balra és jobbra kutatni képes keresőgombok találhatóak. Ezek pásztázzák az FM frekvenciákat rádió adásokért. Tőlük jobbra tudunk az FM és a DAB között választani, de Magyarországon csak az FM értelmezhető. A csatornákat a szám gombokra nyomva tudjuk eltárolni, és később ezekkel tudunk váltani közöttük, míg két oldalon a hangerő szabályozó gombok találhatóak. A készülék elején jól látható LED kijelzőt helyezett el a gyártó, amely a csatorna információi mellett RDS adatokat is kijelez, ha azt egy FM-adó támogatja, például dalok címét és előadók nevét. 

A JBL Tuner fekete és fehér színekben érhető el. 

JBL Tuner 2 rádiós hangszóró