JBL GO ultramobil hangszóró

Elképesztő hangzás hihetetlen méretben! Változatos színekben elérhető minihangszóró Bluetooth kapcsolattal.

Ár: bruttó 12 990 Ft


JBL GO 3 mobilhangszóró

Néhány éve nem hittük volna, hogy egyszer lesz egy olyan hangszóró, ami hihetetlenül kicsi, és mégis viszonylag nagy hangot tudunk előcsalni belőle élvezhető minőségben. A JBL az elmúlt két évtizedben, a neodímium hangszórók elterjedése óta bemutatta, hogy a méretéhez képest rendkívüli hangzású hangszórókból mi mindent tud kihozni - ennek a folyamatnak a következő állomása a JBL GO 3, amely egyedi arculatában is magában hordozza a cég minden üzenetét!

JBL GO 3 - vízálló kivitelű hangszóró

GO - Nyomás!

A hárombetűs márkanévnél rövidebb terméknév mindent elárul: nem kell rajta gondolkodni - be a táskába, és akárhová megyünk, velünk jöhet a minihangszórónk, hogy akkor és úgy szóljon, ahogyan igazán szeretjük. 

A JBL GO 3 mindent magában foglal, amit a kor ultramobil embere elvár: pici, így a táskánk oldalsó zsebében is elfér, de akár egy kabátzsebben is elhelyezhetjük. Vezeték nélküli, vagyis beépített akkumulátort tartalmaz, amelyik akár 5 óráig zenél, és Bluetooth kapcsolaton kapja a zenét. Ez azt jelenti, hogy az iPod nano maradhat a táskánkban, a JBL GO 3 megkapja róla a zene hullámait és megszólaltatja azokat. Zenélhetünk iPhone és iPad készülékről, a Mac-ről vagy akár az Apple Watch karóránkról is. A Bluetooth 4.1 energiatakarékos, így a mindössze 184 grammos egység parányi akkumulátora is elmuzsikál 5 órán át. 

JBL GO 3 oldalnézet

Megjegyzés: A Bluetooth kapcsolat mellett klasszikus minijack összeköttetésre is lehetőség van, ha például iPod shuffle hangját szeretnénk hallani. 

Köszönhetően a háttérzaj csökkentésnek és a visszhangosság kiiktatásának, a JBL GO remek kihangosítóként is funkcionál, ha iPhone készülékről hallgatunk zenét, és bejövő hívás érkezik. 

Névjegye a megjelenés

A JBL termékek fantasztikus színekben készülnek: a fekete és szürke mellett kék, zöld, narancssárga, piros, citromsárga példány is elérhető a GO modellből, és természetesen a hangszórórácson és a hátoldalon is „hatalmas” JBL logó látható - nem is feltételeznénk más márkát a méret és hangzás élményét követően.

A JBL GO 3 külső felülete nagyon kellemes tapintású, a kis mérete és tömege ellenére erős kialakítású termék. Ellenáll az aktív igénybevételnek és örökös mobilitásnak is.

Részletes technikai paraméterek

Méret: 71,2 x 86 x 31,6 milliméter
Tömeg: 184 gramm
Játékidő: maximum 5 óra félhangerőn
Töltési idő: másfél óra
Akku: 3,7 Voltos, 730 milliamperórás lítiumion
Akku töltési idő: 2,5 óra
Hangszóró: 40 mm-es sugárzó
Terhelhetőség: 3 Watt
Frekvenciatartomány: 180 - 20.000 Hz
Jel/zaj viszony: >80 dB
Bemenet: Bluetooth 4.1 [A2DP V1.2, AVRCP V1.5 HFP ]; 3,5 mm minijack
Csomagban: JBL GO 2, mikró-USB töltőkábel
Garancia: 1 év

JBL GO 3 Bluetooth minihangszóró - fehér

Elképesztő hangzású hangszóró rendkívül kicsi és könnyű, ultramobil kivitelben akár 5 órás akkumulátor idővel Bluetooth és 3,5 milliméteres minijack kapcsolattal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft

JBL GO 3 Bluetooth minihangszóró - fekete

Elképesztő hangzású hangszóró rendkívül kicsi és könnyű, ultramobil kivitelben akár 5 órás akkumulátor idővel Bluetooth és 3,5 milliméteres minijack kapcsolattal.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 12 990 Ft