iHome iBT371

IP67 minősítésű, ultrakompakt, víz- és ütésálló minihangszóró gumi bevonattal és LED világítással a fűben való megtalálás érdekében.

Ár: bruttó 15 000 Ft

A zene akkor az igazán remek, ha mindenhová magunkkal tudjuk vinni: az Apple Music segítségével nem csak hatalmas zenetárhoz férhetünk hozzá internet kapcsolat segítségével bármikor, de akár magunkkal is vihetünk egy-egy letöltött gyűjteményt, hogy valóban bárhová elkísérjen a kedvenc zenénk, legyen az a bárhol egy tóparti napozás idilli nyugalmában vagy éppen egy kíméletlen emelkedőn felfelé kerékpározva. Az iHome ehhez az élményhez kínál különböző hangszóró megoldásokat, így például az iBT371 típusú mobil megoldást, amely ütés- és vízálló, ráadásul a kialakítása révén úszik a víz felszínén, tehát a vízállóságot akár vízbe ejtve is garantálja lezárt nyílások mellett. 

Az iHome cég immáron több mint egy évtizede kínál különböző tudású, méretű és hangzású hangszórókat az Apple zenelejátszói mellé. A gyártó nem tartozik a történelmi távlatú, XX. századi eredeti hangszóró gyártók körébe, sokkal inkább ötleteivel és formatervezésével hívja fel magára a figyelmet. 

Az iHome iBT371 kimondottan az aktív felhasználás igényeire került megalkotásra: köszönhetően az ütésállóságának, valóban arra tervezték, hogy bedobjuk a táskánkba, vagy a külsejére akasztva akár túrázás közben is hallgassuk rajta a zenét. A beépített akkumulátora egy feltöltéssel akár 8 óráig képes muzsikálni közepes hangerőn, és 5-6 óráig szól nagyobb hangerőn.

A készülék rendkívül kis méretű, amely a szállíthatóság szempontjából hatalmas előny. A bekapcsolást követően a párosítás a hívás fogadásra is szolgáló, Bluetooth jelzésű gombbal történik. A termék gumi borítása alap kiszerelésben is kopottas, amely tudatos választás a gyártó részéről, ezzel a szürkés színnel ugyanis nem szívja ki a nap a gumit, és nem válik elhasználttá a termék, sokkal inkább azt sugallja, hogy az igénybevételre tervezték. 

A megerősített sarkak célja egyrészt az ütésállóság, másrészt levegővel vannak töltve, így medencébe vagy tóba ejtve a hangszóró nem merül el, hanem úszik a víz tetején. Mivel IP67 vízállóságú, ezt a fajta igénybevételt is tolerálja. Fontos azonban, hogy a töltésre szolgáló kaput ebben az esetben megfelelően be kell csukni, hogy oda ne szivárogjon be víz. 

Megjegyzés: A készüléket csak akkor töltsük, hogy a felülete tökéletesen száraz. Töltés közben semmiképpen ne helyezzük vízbe, mert ez áramütés veszélyével járhat! 

Látványelemnek tűnik, de aki sátorozással kapcsolatos esti élményeinél a sötétben tapogatózás műfajában jártas, az tudja, mennyire hasznos a hangszórónak az a képessége, hogy halovány fényt bocsát ki a körvonala. Ennek segítségével ugyanis este gond nélkül megtaláljuk például a fűben lehelyezve. 

A mellékelt csuklópánt segítségével kézben is foghatjuk, illetve táskára vagy kerékpárra is kötözhetjük a hangszórót.

Az iHome termékek alapvető funkciója a kihangosító: a beépített mikrofon segítségével beszélgetést folytathatunk a hangszóróról anélkül, hogy a telefont elő kellene vennünk a táskánkból. A letölthető Melody alkalmazás segítségével többféle extra képességet is elérünk, például angol nyelven hang alapon vezérelhetjük a hangszórót, illetve a fénysémákat is szabályozhatjuk a hangszóró külsején. Az iHome iBT371 képes arra is, hogy bejövő hívásnál a hívó nevét bemondja, amely magyarul sokszor viccesen hangzik, de olykor hasznos segédlet, ha medencében ejtőzve nem kívánjuk fogadni bárki hívását.

Részletes technikai paraméterek

Minősítések: IP67, MIL-STD 810G
Méret: 9,2 x 9,2 x 4,5 centiméter kiterjedés
Tömeg: 290 gramm
Akku idő: akár 8 óra
Bemenet: Bluetooth
Vízállóság: 30 percig, 1 méter mélységig

iHome iBT371 hangszóró

IP67 minősítésű, ultrakompakt, víz- és ütésálló minihangszóró gumi bevonattal és LED világítással a fűben való megtalálás érdekében.
Termék részletei
Előrendelhető
Mennyiség:

11 811,02 Ft + áfa

Bruttó 15 000 Ft