iHome iBT29

LED fénnyel kiegészült USB töltős hangszóró ébresztőórával, FM rádióval látványos gomb formában.

Ár: bruttó 20 000 Ft

Az iHome többféle sokfunkciós hangszóróval igyekszik meghódítani az éjjeli szekrényünket. Ezek egy nagyobbik példánya a változatos színekben konfigurálható iHome iBT29 típusszámú modell, amely a szokásos alap funkciókat is biztosítja, azaz beépített FM rádióval, szabályozható fényerejű LED kijelzős órával, két ébresztési programmal, Bluetooth párosítási lehetőséggel, kihangosító funkcióval és USB töltési lehetőséggel is fel van szerelve. 

Az iHome iBT29 az ágy környékén hagyományosan kívánatos gömbölyű formákból merített ihletet: ennek köszönhetően kicsiny alapterülete mellett viszonylag szabadon bontakozik ki felfelé, amely mindenképpen kedvezően hat a hangzásra és persze olyan extrákra, mint a világítás. A világító éjjeli hangszóró ötlete nem új keletű, több gyártó is kínált efféle megoldásokat az elmúlt években. Az iHome annyiban gondolta tovább az elképzelést, hogy ötféle árnyalat beállítására kínál lehetőséget: a hangszóró nem csak meleg fehéren tud világítani, hanem egészen feltűnő árnyalatokban, mint a kékes, zöldes vagy éppen narancssárgás színárnyalat. Ezek a színek azt a célt szolgálják, hogy ha éjjel fényre van szükségünk, akkor finoman halovány árnylattal tudjunk világítani a hálószobában, és ne egy brutális erejű olvasó lámpát kelljen felkapcsolnunk. A színek változatossága az ébresztés során is jól jöhet, bár természetesen ott a hangé a főszerep. 

Az iHome szinte minden iPhone modellekhez kínált hangszórója rendelkezik kihangosító funkcióval is, amely azt jelenti, hogy a termék nem csak hangszóró, hanem mikrofont is tartalmaz, így rajta keresztül is beszélhetünk is - a készüléken hívás fogadására és megszakítására szolgáló gomb található, így ha az iPhone az éjjeli szekrényen töltődik vagy már benn van a táskánkban, akkor sem maradunk le egy fontos hívásról. 

A hangszóró előlapján látványos méretű LED kijelző mutatja az időt. Ennek fényereje szabályozható, vagyis az éjjeli fényekhez igazíthatjuk, hogy ne legyen zavaróan fényes. 

A termék alapvető funkciója a Bluetooth képesség: az iOS eszközünket párosítva vezeték nélkül hallgathatunk zenét az iBT29 segítségével. Igény esetén közben a hátoldali USB portról tölthetjük az eszközt. Az USB kapu nagy teljesítményű, így nem csak az iPhone és iPod touch modelleket, hanem az iPad készülékeket is dinamikusan tudjuk tölteni róla. A hátoldalon szintén található minijack bemenet az olyan eszközök számára, amelyek analóg módon küldik ki a hangot. A hangerőt az eszközeinkről és az iHome iBT29 tetején lévő hangerő szabályozó gombokkal is tudjuk állítani. A gombok a készülék tetején két sorban helyezkednek el, onnan szinte minden olyan funkciót elérünk, amely az egység dedikált, Melody Music Assistant alkalmazásában is elérhető.

A saját zenénk mellett természetesen hallgathatunk FM rádió adásokat is, amely a reggeleknek sokak számára alapvető részét képezik. Az iHome iBT29 hatféle beállítást tud eltárolni, amelyek között könnyedén válthatunk a felső gombok használatával, illetve a Melody alkalmazásból is. A készülék tartalmazza a csomagjában az FM rádió vételéhez szükséges antennát. 

Az iHome iBT29 hangszóró megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

iHome iBT29 hangszóró

Állítható színű LED fénnyel rendelkező, beépített FM rádiót tartalmazó, USB töltő képességű hangszóró.
Termék részletei
Előrendelhető
Mennyiség:

15 748,03 Ft + áfa

Bruttó 20 000 Ft