iHome iBT232 Bluetooth hangszóró rádióval

Az iOS eszközök USB töltésére alkalmas, elegáns szürke hangszóróselyemmel borított rádiós hangsugárzó Bluetooth kapcsolattal.

Ár: bruttó 19 990 Ft

Kis méretű, éjjeli szekrényre szánt megoldást kínál az iHome cég az iBT232 típusú mini hangszórója formájában, amely Bluetooth kapcsolata mellett USB-n keresztül képes tölteni is a közelébe helyezett eszközeinket, hogy reggel munkára készen álljanak a rendelkezésünkre. Az elegáns szürke külsőben LED-es óra, a reggeli ágyazás vagy öltözködés közbeni beszélgetéshez mikrofon és kihangosító funkció is kapcsolódik. 

Az iHome iBT232 magában foglalja azokat a funkciókat, amelyeket a klasszikus éjjeli szekrényre szánt órák nyújtanak: a halovány fényű LED kijelző mutatja az időt, a készülék két ébresztési programot tud eltárolni, és rajta megtalálható a fényerőt is csökkenteni tudó szundizás gomb (snooze / dimmer). Ez az elterjedt 9 perces türelmi idővel segíti az extra alvásunkat. A hangszóró este az alváskor is lehetőséget ad arra, hogy egy óráig zenét hallgassunk, aztán a hangszóró magától kikapcsoljon - azt feltételezve, hogy a muzsikát már beleszőttük az álmainkba. Hogy az ébresztés biztos legyen áramszünet esetén is, az iHome iBT232 egy CR232 típusú elemmel egészíthető ki, amely tartalék áramot biztosít a számára, hogy biztosan felébresszen, amikor szükséges. (Ez a SuraAlarm marketing névvel illesztett képesség.) Az ébresztés hangja lehet a négy beépített dallam valamelyike, egy Bluetooth kapcsolaton csatlakoztatott eszköz zenei forrása, vagy valamely FM rádió csatorna.

Az éjjeli szekrényen alkalmazott ébresztő órák sajátossága még az FM rádió - a reggeli kapkodásban jól esik olykor idő információkat hallani, esetleg a reggeli hírekből szemezgetni. E célra az iHome iBT232 többféle  FM rádió csatornát is képes eltárolni, amelyek között az fm presets gombbal tudunk váltani.

Az iHome iBT232 egy alkalmazással is kiegészül: a Melody nevű ingyenes szoftver az App Store-ból letölthető, és segítségével hang alapú vezérléssel is utasíthatjuk a hangszórót, illetve lehetőségünk van különböző internet alapú zenesugárzókra is csatlakozni rajta keresztül, hogy onnan hallgassuk kedvenc gyűjteményeinket. 

Az iHome iBT232 meghallgatható és megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

iHome iBT232 hangszóró

Elegáns szürke hangszóróvászonnal borított, USB töltőporttal rendelkező ébresztő óra beépített FM rádióval.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

15 740,16 Ft + áfa

Bruttó 19 990 Ft