iHome iBT232 Bluetooth hangszóró rádióval

Az iOS eszközök USB töltésére alkalmas, elegáns szürke hangszóróselyemmel borított rádiós hangsugárzó Bluetooth kapcsolattal.

Ár: bruttó 28 990 Ft

Kis méretű, éjjeli szekrényre szánt megoldást kínál az iHome cég az iBT232 típusú mini hangszórója formájában, amely Bluetooth kapcsolata mellett USB-n keresztül képes tölteni is a közelébe helyezett eszközeinket, hogy reggel munkára készen álljanak a rendelkezésünkre. Az elegáns szürke külsőben LED-es óra, a reggeli ágyazás vagy öltözködés közbeni beszélgetéshez mikrofon és kihangosító funkció is kapcsolódik. 

Az iHome iBT232 magában foglalja azokat a funkciókat, amelyeket a klasszikus éjjeli szekrényre szánt órák nyújtanak: a halovány fényű LED kijelző mutatja az időt, a készülék két ébresztési programot tud eltárolni, és rajta megtalálható a fényerőt is csökkenteni tudó szundizás gomb (snooze / dimmer). Ez az elterjedt 9 perces türelmi idővel segíti az extra alvásunkat. A hangszóró este az alváskor is lehetőséget ad arra, hogy egy óráig zenét hallgassunk, aztán a hangszóró magától kikapcsoljon - azt feltételezve, hogy a muzsikát már beleszőttük az álmainkba. Hogy az ébresztés biztos legyen áramszünet esetén is, az iHome iBT232 egy CR232 típusú elemmel egészíthető ki, amely tartalék áramot biztosít a számára, hogy biztosan felébresszen, amikor szükséges. (Ez a SuraAlarm marketing névvel illesztett képesség.) Az ébresztés hangja lehet a négy beépített dallam valamelyike, egy Bluetooth kapcsolaton csatlakoztatott eszköz zenei forrása, vagy valamely FM rádió csatorna.

Az éjjeli szekrényen alkalmazott ébresztő órák sajátossága még az FM rádió - a reggeli kapkodásban jól esik olykor idő információkat hallani, esetleg a reggeli hírekből szemezgetni. E célra az iHome iBT232 többféle  FM rádió csatornát is képes eltárolni, amelyek között az fm presets gombbal tudunk váltani.

Az iHome iBT232 egy alkalmazással is kiegészül: a Melody nevű ingyenes szoftver az App Store-ból letölthető, és segítségével hang alapú vezérléssel is utasíthatjuk a hangszórót, illetve lehetőségünk van különböző internet alapú zenesugárzókra is csatlakozni rajta keresztül, hogy onnan hallgassuk kedvenc gyűjteményeinket. 

Az iHome iBT232 meghallgatható és megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.