Harman/Kardon Onyx Studio 5

Nagy teljesítményű, bámulatos formatervezésű, remek hangzású ultramobil hangszóró a Harman/Kardontól háromféle színben.

Ár: bruttó 59 990 Ft

A Harman/Kardon legendás formatervezésével és az általa képviselt kényelmi funkciók egész sorának beépítésével teszi különösen vonzóvá az Onyx termékvonal immáron ötödik példányát, a Harman/Kardon Onyx Studio 5 nevű hangszórót, amely szürke, fekete és sötétkék színekben érhető el a vezeték nélküli hangzás rajongói számára.

A Harman/Kardon Onyx Studio 5 Bluetooth vezeték nélküli sugárzást képes fogadni, és újszerű megoldása, hogy akár két eszközzel is együtt tud működni, vagyis nem kell újrapárosítani az okos eszközeinket a használathoz, hanem például a Mac és az iPhone is össze lehet kötve egy hangszóróval. 

A termék beépített, 3283 milliamperórás akkumulátora révén akár 8 óra játékidőt is lehetővé tesz vezeték nélkül. (Az akku ezt követően 5 óra alatt tölthető fel teljesen, vagyis a töltés remek éjjeli program lehet a mobilhangszóró számára.) A mobilitás nem csak az akkumulátorban, hanem a stabilan beépített alumínium fogantyú jelenlétében is megmutatkozik, amely a legelső Go & Play hangszóró után a Harman/Kardon kvázi védjegyének tekinthető. 

A Harman egyik innovatív megoldása, hogy a Bluetooth hangszórók képesek összekapcsolódni, amely révén két darab Harman/Kardon Onyx Studio 5 együttműködve ugyanazt a forrást szólaltatja meg. Az úgynevezett Wireless Dual Sound technológia segítségével még inkább kiterjedt hangélmény veheti körül a zenehallgatót. Nem csak egy helyiségben érhetünk el még komolyabb hangzást, hanem akár két helyiségben is szólhat ugyanaz a zene ugyanabból a forrásból.

Részletes technikai paraméterek

Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 4.2
Hangátvitel támogatás: A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Hangsugárzók: 120 mm mélynyomó, 25 mm magassugáruzó
Teljesítmény: 50 Watt RMS dupla erősítővel
Frekvenciatartomány: 50 Hz - 20 kHz
Táp: 19 Volt 2 Amper
Akku: 3,635 Voltos 3283 milliamperórás lítiumion
Töltési idő: 5 óra
Akku idő: maximum 8 óra
Méret: 284 x 291 x 128 milliméter
Tömeg: 2980 gramm

Harman/Kardon Onyx Studio 5 - szürke Akció Utolsó darabok Kifutó

Nagy teljesítményű, bámulatos formatervezésű, remek hangzású ultramobil hangszóró a Harman/Kardontól szürke színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

39 362,20 Ft + áfa

Bruttó 59 990 Ft

Bruttó 49 990 Ft