Harman/Kardon Go & Play

A nagy múltú mobil hangszóró legújabb generációja a kor vezeték nélküli igényei szerint, nagy teljesítményű töltési képességgel egészül ki.

Ár: bruttó 89 990 Ft

Nem könnyű meghaladni minden idők egyik legsikeresebb mobil hangszóróját, amely egy évtizedig uralta a piacot különféle variációkkal, és megannyi felhasználó számára vált a hordozható zenehallgatás alapértelmezett eszközévé. A Harman/Kardon Go & Play sikertörténete 2005-ben indult, az iJoe.hu AAR az elsők között ismerkedett meg a 30-tűs dokkolóval, és nagy örömünkre szolgál, hogy 2016. nyarán bemutathatjuk a Harman új mobil megoldását, a Go & Play legújabb, korigényekhez igazodó változatát. 

A Harman/Kardon Go & Play minden képességgel rendelkezik, amely egy hangszóró sikeréhez szükséges: hatalmas kapacitású beépített akkumulátorral rendelkezik, amely több óra zenelejátszást és iOS eszközeink töltését is biztosítja, Bluetooth 4.1 szabványú hang továbbítást képes fogadni, és alkalmazza a Harman által kifejlesztett felbontás javító megoldást, a TrueStream technológiát. Dupla mikrofonja révén képes arra, hogy az iPhone készülékhez minőségben illeszkedő kihangosítóként funkcionáljon, beszédünk a túloldalon is úgy hangozzék, mint az iPhone nyújtotta élőszó hatás.

A Harman/Kardon Go & Play kisebb méretű lett elődeinél, sőt, még a rövid életű Go & Play micro hangszórónál is. Ezáltal könnyebb szállítani, kényelmesebben elfér a gurulós bőröndünkben vagy éppen az autónk csomagtartóján. A masszív és hatalmas fogantyú továbbra is lehetőséget ad arra, hogy az amerikai utcai zeneélvezőkhöz hasonlóan a vállunkra vegyük a hangszórót és úgy élvezzük a hangzást. 

Van mit élvezni, hiszen a Harman/Kardon Go & Play mindenben dupláz: két darab teljes skálás mélysugárzó és két magassugárzó biztosítja a remek hangzást. 

A Harman mérnökei jelentősen újragondolták a hangszóró rácsot, és egységesebb arculatot alkottak a Go & Play hangszórónak. A káprázatosan tetszetős hófehér modell mellett a határozott és egységes megjelenésű fekete példány is remekül mutat. A hangszórót burkoló textil körbeveszi a terméket, így homogén a megjelenése, amelyet a ragyogó fém Harman/Kardon logó mellett semmi nem tör meg. A készülék tetején a bekapcsoló gomb mellett a Bluetooth párosító gomb, valamint a lejátszást elindító és szüneteltető, megvilágított gomb található meg. Továbbá nem megvilágítva a hangerő szabályozó mínusz és plusz jelek is helyet kaptak itt. Egy LED sor az akkumulátor töltöttségét jelzi ki a fogantyú alatti régióban.

A készülék hátoldalán találhatóak a rejtett csatlakozók, amelyek közül az iOS felhasználók számára az USB a leglényegesebb: ez akár akkuról használva, akár hálózatról üzemeltetve képes tölteni a rácsatlakoztatott készüléket, legyen az iPhone, iPad vagy iPod nano. 

A Harman meghagyta a klasszikus analóg minijack kapcsolódás lehetőségét is, amely akkor praktikus, ha iPod shuffle, közelben lévő Mac vagy régebbi iPod modellt szeretnénk csatlakoztatni. (Az eszköz házán emellett egy mikró USB szervizport is található.)

Ennyi lehetne egy átlagos termékbemutató írásunk, de a Harman/Kardon természetesen nem elégedett meg azzal, hogy egy szimplán fantasztikus hangzású Bluetooth hangszórót alkosson beépített akkumulátorral és a hangzáshoz mérten elképesztő 8 órás akku idővel! Helyette extrákat is épített a termékbe, mint a vezeték nélküli duál hangzás. Ez a szolgáltatás akkor működik, ha két hangszóró is van a birtokunkban, vagy éppen egy baráti kerti bulin ismerősünk Go & Play hangszórója mellett sajátunkat is visszük. A két hangszóró vezeték nélkül összekapcsolva képes ugyanis arra, hogy egy forrást ketten szólaltatnak meg, ezáltal még lenyűgözőbb terű hangzást képezve. 

Ahhoz, hogy két Harman/Kardon Go & Play terméket összekapcsoljuk, 5 másodpercig kell nyomva tartani mind az egyik, mind a másik példány Bluetooth logóval ellátott gombját. A készülékek összekapcsolódnak, és az eszközeinkhez először párosított modell kiegészül az utólag párosított példánnyal, közösen szólaltatva meg a zenét. 

Részletes technikai paraméterek

2 x 90 mm mélysugárzó
2 x 20 magassugárzó
Frekvencia tartomány: 50 Hz - 20 kHz
Akkumulátor: 22,2 Wattórás újratölthető akku
Töltési idő: 3 óra alatt
USB töltés: 5 Volt, 2,1 Amper némán, 5 Volt és 0,5 Amper zenelejátszás közben
Zenelejátszási akkuidő: maximum 8 óra
Tömeg: 3433 gramm
Bluetooth paraméterek: 4.1 szabványú, 2402-2480 MHz

Harman/Kardon Go & Play Wireless - fehér Akció

Látványos hangzású, vonzó megjelenésű vezeték nélküli hangszóró nagy kapacitású beépített akkumulátorral a Harman/Kardontól, extra töltési képességgel USB-n keresztül.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

55 110,24 Ft + áfa

Bruttó 84 990 Ft

Bruttó 69 990 Ft

Harman/Kardon Go & Play Wireless - fekete

Látványos hangzású, vonzó megjelenésű vezeték nélküli hangszóró nagy kapacitású beépített akkumulátorral a Harman/Kardontól, extra töltési képességgel USB-n keresztül.
Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

70 858,27 Ft + áfa

Bruttó 89 990 Ft