Divoom TimeBox Pixel minihangszóró

Programozható megjelenésű képpontokkal ellátott felületű Bluetooth minihangszóró beépített FM rádióval.

Ár: bruttó 18 990 Ft

A Divoom számos ötletes hangszórója közül az egyik legérdekesebb megoldás a TimeBox nevű, amely nem csak akkumulátoros vezeték nélküli hangfal, hanem egyik oldala egy nagy képpontokból álló LED kijelző is, amely egy alkalmazás segítségével különböző hasznos és vidám információkat képes megjeleníteni, ezzel egészen újszerű élményt kölcsönözve a zenehallgatás mellé. 

A Divoom TimeBox alapját egy 5 Wattos digitális jelfeldolgozó (DSP) adja, amely egy 7,6 centiméter átmérőjű, teljes skálás hangsugárzót hajt meg. A könnyed párosítást követően máris hallgathatjuk kedvenceinket a terméken, amely FM rádióval is kiegészül, ha inkább erre a forrásra vágyunk. A zenelejátszás élményét vezérlő gombok teszik teljessé: játék és megállítás, ugrás vissza és ugrás előre, valamint hangerő gombok állnak a rendelkezésünkre a termék tetején. A Divoom TimeBox alapvetően kicsiny hangszóró, tehát nem fog falakat ledöngetni, inkább a kellemes konyhai vagy munkahelyi háttérzene szolgáltatója. 

A 7,6 centiméter átmérőjű, teljes skálás sugárzó hátrafelé szól, hátul egy portvédő fém hangszórórács védi a rezgő alkatrészt, a doboz matt kivitelű, UV védelemmel ellátott műanyag. A 121 RGB szín megjelenítésére kéeps LED dióda előtt egy elválasztó rács, majd egy ékkő stílusú előlap található, amely révén kellemesen kidomborodnak a LED megjelenítők. 

Normál hangerőn huzamosabb ideig is jól használható, és a beépített akkumulátora révén könnyedén módosítható a helye. 2500 milliamperórás akkumulátora körülbelül 6 óra játékidőt kínál, a töltése pedig USB kábelével történik bármely elterjedt USB-A forrásról, akár az iPhone gyári töltőjéről.

A termék különlegessége azonban a 121 darab LED fény az előlapján, amely a Divoom Smart nevű alkalmazás segítségével konfigurálható, és sokféleképpen beállítható. A TimeBox a nevének megfelelően alapból az órát mutatja a kijelzőjén, de képes az alvás előtti kellemes sárgás fényekkel kényeztetni, mintha tábortűz mellett szenderednénk el. Az alvás könnyítéséhez az alkalmazás altató hangokat is tud játszani: a szokásos idevágó hangok, mint a susogó erdő vagy a háborgó tenger hangjai mind-mind lejátszhatók, és hozzá árnyalatok kapcsolhatóak.

Mivel a Divoom TimeBox előlapja LED világítást használ, így a fényét beállítva LED lámpaként is használhatjuk, ha egy helyiségben szeretnénk hangulatfényt alkalmazni. 

Kellemes tízperceket szerez az alkalmazás felfedezése, és a különféle Emoji figurák végigpróbálgatása - egy jó kis magyar vonatkozású sporteseményhez kapcsolódóan például a Divoom TimeBox akár nemzeti színekben is pompázik, de képes arra is, hogy üzenet ikonnal jelezze, ha új iMessage érkezik, továbbá több ismert kommunikációs platform ikonjával is fel van szerelve az értesítések céljára. (Instagram képeink elismerése, Facebook üzenet, Skype hívás, stb.)

Az állóképek mellett különböző animált tartalmak is megjeleníthetőek a LED pontok révén, mint például az aktuális zenei tartalmak hullámformái, vagy akár olyan vicces tartalom, mint egy Tetris. 

A Divoom TimeBox nem csupán hangszóró és izgalmas LED-fényforrás, hanem ébresztőóra is egyben. Az ébresztést az iOS alkalmazásból tudjuk szabályozni a terméken. A reggeli hangjelzést az egység jobb oldalán lévő szundi (snooze) gomb lenyomásával tudjuk megismételtetni.

A szundi gomb nyomva tartása az egység tetején hangfelvétel készítését teszi lehetővé, amely révén egyrészt emlékeztetőket jegyezhetünk fel, másrészt kedves üzenetet küldhetünk a szeretteinknek, illetve annak a személynek, aki legközelebb bekapcsolja a hangszórót. 

A hangjegyzet funkcióból sejthetjük, hogy mikrofon is található az egységben: a segítségével kihangosítva is beszélgethetünk az iPhone készülék használatával. 

A hangszóró hőmérővel is rendelkezik, és a körülöttünk lévő hőfokot is képes kijelezni.

A Divoom Smart alkalmazás segítségével a LED megjelenítőn saját tartalmakat is alkothatunk - akár állóképet, akár animációt. Ezzel teljes mértékben személyre szabható a kijelző élménye. 

Részletes technikai paraméterek

Tömeg: 383 gramm
Méret: 114 x 115,8 x 55 milliméter
Akkumulátor: 2500 milliamperóra
Töltési idő: 3-4 óra
Játékidő: 6 óra
Akku feszültség: 3,7 Volt
Töltés: USB kábel segítségével, 5 Volt feszültséggel 1 Amper áramerősséggel
Vezeték nélküli technológia: Bluetooth 4.0
Hatósugár: 10 méter
Hangsugárzó: 3” (7,6 cm) teljes skálás
Kimeneti teljesítmény: 5 Watt
Frekvencia: 60-20.000 Herz
Jel/zaj viszony: 75 dB

Divoom TimeBox Pixel mini hangszóró - kék

Programozható megjelenésű képpontokkal ellátott felületű Bluetooth minihangszóró beépített FM rádióval. Kék színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 952,76 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft