Satechi alumínium fejhallgató állványok

A Satechi elegáns alumínium állványai sima tartó funkcióval, illetve USB 3.0 elosztó képességgel kiegészülve.

Indulóár: bruttó 14 990 Ft-tól


Az igényes zenei felhasználók szinte percenként igénylik, hogy stúdió fejhallgatójuk kéznél legyen, de az átlag zenehallgatók számára is kihívást jelent egy minőségi fejhallgató igényesen való elhelyezése az asztalunkon. Egy páratlan hangzású FiiO EH3NC fejhallgatót nem szívesen tesz le csak úgy az ember, és sokszor nem is szívesen áldozzuk fel asztalunkból a helyet, amit a fejhallgató, és annak esetleges kábelezése elfoglal. 

Az alumínium alapanyagú termékek gyártása terén előkelő helyen álló Satechi az elsők között kínál erre a problémakörre határozott és elegáns megoldást: a Satechi Aluminium Headphone Stand nevű termék olyan igényes tárolási opciót kínál, mint amilyet a csúcs kategóriás fejhallgatók megérdemelnek. 

A Satechi Aluminium Headphone Stand termék megjelenése ismerős lehet azok számára, akik a cég Qi vezeték nélküli töltőivel vagy iPhone dokkoló megoldásaival már találkoztak: kör alakú alap, strapabíró alumínium oszlop, ragyogó, erős csavar, amely a tartó részt megfogni hivatott. Legyen szó nehéz stúdió fejhallgatóról, kecses, modern arculatú mobil termékről, a Satechi Aluminium Headphone Stand kifogástalan tárolási megoldást kínál a fejhallgatónk számára. 

E termék továbbfejlesztett változata kifejezetten a Mac - vagy más számítógép - mellé készült: USB 3.0 kábele segítségével az asztalunkon kézre eső helyre oszt szét USB-A adatkapcsolatokat, így az előoldalára memóriakártya olvasót, USB kulcsot vagy más, kis tápigényű vagy saját tápellátású eszközt csatlakoztathatunk. A három darab USB 3.0 kapu kézre esik, hiszen az íróasztalunkon van a fejhallgató állvány, így abszolút logikus dolog, hogy USB elosztót is helyezünk az állvány aljába. (Némi szépséghiba, hogy a porton nem tudnak tölteni, de mivel a gépről osztanak szét egy portot háromfelé, ez nem is lenne reális elvárás, hiszen nincsen aktív tápellátása az állványnak.)

A Satechi Aluminium USB 3.0 Headphone Stand nem csak a fejhallgató elegáns és kényelmes elhelyezését biztosítja, de a gyártó arra is ügyelt, hogy a kábeles termékek vezetékét el tudjuk rejteni. A kábel eleje a talpon lévő minijack csatlakozóba illeszthető, így az eleje mindig kéznél van, ha használni kívánjuk.