Moshi Mythro C hallójárati fülhallgató

USB-C csatlakozós nagy felbontású, hangerő szabályozóval rendelkező, G osztályú erősítőt magában foglaló fülhallgató.

Ár: bruttó 14 990 Ft

A Moshi egyik jövőbe mutató hangtechnikai megoldása a Mythro C nevű hallójárati fülhallgató, amely a Mac gépeken és az iPad Pro termékvonalon jellemző, iparági szabvánnyá vált USB-C kapura épül, ezáltal teljesen digitális vonalon kapja a jelet, és saját tervezésű beépített digitális-analóg átalakítója (DAC) segítségével alkotja meg a hangképet, amelyet tapasztalunk. Extra képessége a hangerő szabályozós vezérlő felület, amely természetesen mikrofonnal is kiegészül.

A Moshi Mythro C hallójárati fülhallgató család egy hófehér és egy acélszürke modellből áll, idomulva az Apple sötét és világos árnyalataihoz, illetve képviselve a Moshi hagyományos színválasztékát. A termék a Mac bármely USB-C kapujába csatlakoztatható, így például ha a MacBook Pro mellé egeret is használunk, nem kell a minijack fülhallgatók jellegzetes akadályával küzdeni a készülék jobb oldalán, hanem csatlakoztathatjuk balra is. A Moshi Mythro C alapvető választás az újabb iPad Pro modellek mellé, illetve idővel több és több olyan hangforráshoz használható lesz, amely digitálisan, USB-C kapun keresztül küldi ki a hangot. 

A Moshi Myhtro C belsejének izgalmas eleme a G osztályú erősítővel kiegészült, nagy felbontású hangot is támogató digitális-analóg átalakító (DAC), amely 24-bites mélységű, akár 96 kHz mintavételezésű zenefájlokat is támogat a forrástól függően. 

A Mac-hez csatlakoztatás után a fülhallgatót a System Preferneces / Rendszerbeállítások program Sound / Hang panelén kell kiválasztanunk, és máris hallgathatjuk nem fülsüketítően hangos, vélhetőleg tudatosan lekorlátozott tetejű, ám rendkívül kiegyensúlyozott hangját. A Moshi már bizonyított fejhallgatóival és hangszóróival, miszerint tud remek hangtechnikai kiegészítőket gyártani. A Mythro C fülhallgató is illeszkedik ebbe a körbe. Meglepően jó térrel rendelkezik a termék, amely ebben az árkategóriában szokatlan. A hangkép tiszta, és a hangszerek jól elkülöníthetőek, a dinamika nagyobb hangerőn is megmarad, tény azonban, hogy fájóan nagy hangerőt nem lehet kicsikarni a termékből. 

A Moshi Mythro C kényelmesen illeszkedik a hallójáratba, és a mellékelt szilikon harangok révén viszonylag stabilan benn is marad, de természetesen lehetőség van a hallójáratot teljes mértékben kitöltő, hőre táguló habszivacs illesztékkel fokozni az élményt és a stabilitást. 

A vezérlő gombok révén olyan alapvető funkciókat láthatunk el, mint a dalok léptetése, illetve hívások fogadása, valamint a hangerő szabályozás, amely néhány gyártó számára vállalhatatlan extra, de szerencsére a Moshi Mythro C nincsen híján ennek a képességnek. A termék MEMS mikrofonnal is fel van szerelve, amely kifejezetten a beszédhangra van optimalizálva. 

Vonzó paraméter, hogy regisztráció esetén a termék garanciája 3 évre bővíthető. Ehhez a hátoldalon lévő kódot kell a gyártó weblapján bepötyögnünk, illetve az alatta lévő, lekaparható felületen lévő azonosítót megadnunk, és a felhasználói fiókunkhoz rendelődik a termék bővített jótállása, hiba esetén pedig maga a Moshi küld cseredarabot. 

Részletes technikai paraméterek

DR8 neodímium hangsugárzók eloxált alumínium házban
ultrakönnyű kivitel a hosszú távú viselés érdekében
Frekvencia tartomány: 15 Herztől 20.000 Herzig
Nagy felbontású hang támogatása (24 bit/96 kHz) G osztályú erősítővel
HandyStrap kábelkötegelő a könnyű szállításhoz
Három méretű fülilleszték (S/M/L)

Moshi Mythro C hallójárati fülhallgató - acélszürke

USB-C csatlakozós nagy felbontású, hangerő szabályozóval rendelkező, G osztályú erősítőt magában foglaló fülhallgató.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft

Moshi Mythro C hallójárati fülhallgató - ezüst-fehér

USB-C csatlakozós nagy felbontású, hangerő szabályozóval rendelkező, G osztályú erősítőt magában foglaló fülhallgató.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft