Just Mobile HeadStand fejhallgató állvány

Kényelmes és elegáns fejhallgató állvány alumínium alapanyagból fekete színben.

Ár: bruttó 12 990 Ft


Just Mobile HeadStand fejhallgató állvány

Az igényes zenei felhasználók szinte percenként igénylik, hogy stúdió fejhallgatójuk kéznél legyen, de az átlag zenehallgatók számára is kihívást jelent egy minőségi fejhallgató igényesen való elhelyezése az asztalunkon. 

Just Mobile HeadStand fejhallgató állvány

Egy értékesebb fejhallgatót nem szívesen tesz le csak úgy az ember, és sokszor nem is szívesen áldozzuk fel asztalunkból a helyet, amit a fejhallgató, és annak esetleges kábelezése elfoglal. 

Az alumínium alapanyagú termékek gyártása terén előkelő helyen álló Just Mobile az elsők között kínál erre a problémakörre határozott és elegáns megoldást: a HeadStand nevű termék olyan igényes tárolási opciót kínál, mint amilyet a csúcs kategóriás fejhallgatók megérdemelnek. 

A Just Mobile HeadStand termék megjelenése ismerős lehet azok számára, akik más Just Mobile alumínium termékkel már találkoztak: kör alakú alap, strapabíró alumínium oszlopok, és két ragyogó, erős csavar építi fel, amely a tartó részt megfogni hivatott. Legyen szó nehéz stúdió fejhallgatóról, kecses, modern arculatú mobil termékről, a Just Mobile HeadStand kifogástalan tárolási megoldást kínál a fejhallgatónk számára. 

A Just Mobile HeadStand nem csak a fejhallgató elegáns és kényelmes elhelyezését biztosítja, de a gyártó arra is ügyelt, hogy a kábeles termékek vezetékét el tudjuk rejteni: a talp kettő alumínium korongból áll, amelyek közé be tudjuk helyezni a kábelt - akár elegánsan körbetekerve, akár csak gyorsan betuszkolva. Ez alkalmas arra is, hogy vezeték nélküli fejhallgatónk töltőkábelét kvázi beépítsük az állvány aljába, és így állandóan elérhető legyen, amikor töltésre van szükségünk.