AIINO AirStrap szilikonpánt az AirPods modellekhez

Az AirPods két oldalának súlytalan összekötésére szolgáló fehér színű szilikonpánt, amely segít elkerülni a kipottyanásból adódó kellemetlenségeket.

Ár: bruttó 2 990 Ft


AIINO AirStrap szilikonpánt az AirPods modellekhez

Az Apple elképesztően népszerű és zseniálisan átgondolt AirPods fülhallgatójával kapcsolatosan a legnagyobb felhasználói félelem, hogy egy váratlan pillanatban kipottyan a fülünkből, és örökre elveszítjük, komoly költséget idézve elő az utánpótlásával. Az Apple ugyan ügyelt arra, hogy az AirPods formája olyan legyen, amely a leginkább kapaszkodik a fülbe, de mindannyiunknak másféle a füle, így nyilván egy bizonyos fülhallgató nem illeszkedhet mindenki fülébe tökéletesen.

AIINO AirStrap szilikonpánt az AirPods modellekhez

Az AIINO cég sokféle praktikus kiegészítőt alkotott már az Apple termékekhez, így az AirPods modellekhez is megalkották ötletes szilikonpántjukat, amely megoldást jelent erre a problémakörre - súlytalanul összeköti a két oldalt, így az AirPods fülhallgatópár olyanná válik, mint több nagy gyártó népszerű, kábellel összekötött fülhallgatói. Ez némileg levon az AirPods különállóságának zsenialitásából, cserébe azonban ha az egyik oldal kiugrik a fülünkből, még mindig meg tudja tartani a másik, illetve a kezünkkel elkaphatjuk a szilikonpántot, elkerülve a katasztrófát.

A színben az AirPods készülékhez illeszkedő AIINO AirStrap termék nem egy egyszerű összekötő pánt, de a tervezése során olyan paraméterekre is ügyeltek, hogy ne akadályozza a hang megfelelő áramlását az AirPods alján lévő mikrofonok irányába. (Több interneten fellelhető megoldás nem veszi figyelembe ezeket az igényeket.)

AIINO AirStrap szilikonpánt az AirPods modellekhez

Az AIINO egészségügyileg tesztelt szilikont választott, így ha az a nyakunkkal érintkezik, nem okoz bőr irritációt, teljes mértékben alkalmas a viselésre. Az anyag kialakítása okán elkerülhetőek az összetekeredések, csomók, ezáltal könnyű a termék szállítása és kezelése. Az AirStrap kialakítása révén akár az AirPods töltő tartóra is körbe tekerhető, és a végein lévő kábelakasztóba befűzve a tartón szállítható úgy, hogy arról nem csúszik le.

Az AIINO AirStrap termék egy költségkímélő megoldás, amely révén elkerülhető az AirPods kieséséből adódó katasztrófahelyzet, ugyanakkor nem teszi nehézkesebbé a termék viselését, a töltéshez és tároláshoz pedig könnyedén levehető az AirPods aljáról, használathoz pedig egyszerűen visszahelyezhető. 

Részletes technikai paraméterek

Alapanyag: szilikon
Hossz: 450 milliméter
Tömeg: 4 gramm
Szín: fehér

AIINO AirStrap szilikonpánt

Fehér színű szilikonpánt az AirPods bal és jobb párjának összekapcsolására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 2 990 Ft