Apple In-Ear Headphones with Remote & Mic

A fül mélyébe illeszkedő, remek hangzású fülhallgató cserélhető gumivégekkel, mikrofonnal és hívás fogadására alkalmas vezérlővel, hangerőszabályzóval

Ár: bruttó 22 990 Ft

Az Apple a 2008. szeptember 9-én San Francisco-ban tartott éves zenei eseményén mutatta be új hallójárati fülhallgató megoldását, amely teljes körű vezetékes vezérlő és mikrofon is: a segítségével lehetőségünk van telefonbeszélgetéseket bonyolítani az iPhone készüléken, hangjegyzeteket készíteni bármely iOS eszközre, iPodra és háromeres minijack aljzattal rendelkező Mac-re, vezérelni a mobil eszközeink és az iTunes lejátszását, illetve szabályozni az eszközeink hangerejét. A termék az Apple-re jellemző precizitással került megtervezésre, figyelembe véve az alapvető kényelmi szempontokat is. 

Az Apple hallójárati fülhallgató korábbi változatai kellemes hangzásvilágot idéztek, de nem voltak tökéletesen kényelmesek, a fejük eléggé nagy volt. A probléma áthidalása érdekében az Apple az alapoktól tervezte újra termékét, amely egy teljesen új fülhallgató. A cég ígérete szerint az új In-Ear Headphones termék a professzionális hangzásvilágban is megállja a helyét. 

Minden fülhallgató egy új zenei felfedezés. Ebben a kalandban remek társ lehet az Apple hallójárati fülhallgatója, amely olyan zenei részleteket emel ki, amelyeket a gyári fülhallgatók használatával nem ismernénk. Az In-Ear fülhallgató titka, hogy a fülhallgató mindkét oldala két mini hangsugárzót tartalmaz: egy közép- és mélysugárzót (woofer), illetve egy magashangsugárzót (tweeter). Ezáltal részletes, pontos zenei élmény kínálkozik telt basszusokkal és éles magasakkal.

A háromféle szilikonvég pár révén a fülméret függvényében a legideálisabb méretet választhatjuk, így stabilan és kényelmesen illeszkedik a fülünkbe a termék. A fülbe illesztve zárt, külső zajokat blokkoló módon helyezkedik el a fülhallgató, így pusztán a nyers zenét élvezhetjük.

A termék zsinegén egy vezérlő is van elhelyezve, amely segítségével a hangerő szabályozható, valamint a lejátszás indítható, állítható meg, léptethető az aktuálisan játszott tartalom, illetve hangfelvétel indítható a támogatott iPod modelleken.

Az Apple a hosszú távú használati élmény érdekében acélráccsal védi a fülhallgató membránjait a külvilág hatásaitól - porszemektől és esetleg sérülést okozó anyagoktól. Az acélsapkák eltávolíthatók tisztítási céllal, illetőleg elvesztés esetére a csomagban tartalék is található. 

Az Apple In-Ear Headphone with Remote & Mic termék csomagja tartalmazza az eszközön túl a szállításra szánt tartót, három méretű szilikon fülhallgató vég párt, két tartalék fém védősapkát. 

Az Apple In-Ear Headphones with Remote & Mic termék megrendelhető az iJoe.hu-tól. 

Specifikációk:

Frekvenciatartomány: 5 Hz-21 kHz
Impedancia: 23 Ohm
Érzékenység (100 Hz-nél): 109 dB SPL/mW
Hossz: 1065 milliméter a minijacktől az elosztóig, majd onnan 330 mm a fülhallgatóig
Tömeg: 10,2 gramm
Csatlakozó: szabvány 3,5 mm minijack
(4 tűs)

Kompatibilitás: A termék teljes mértékben kompatibilis a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik generációs iPod nano modellekkel, az iPod classic modellekkel (2008. - 120 GB, 2009-10-11. - 160 GB), az iPod touch második, harmadik, negyedik és ötödik generációjával, valamint az iPhone 3GS, 4, 4S, 5, 5s, 5c, 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus készülékekkel is. Ezeken a modelleken támogatja a vezérlést és a hangfelvételek készítését is. Használható minden más iPod modellel hang visszajátszására és dalok léptetésére.

A minijack nélküli iPhone modellekkel az Apple Lightning 3,5 mm minijack adapterével használható.

Figyelem! A termék iPhone 1. generációs és 3G mobiltelefonokkal korlátozottan kompatibilis!!! A régebbi iPhone-okkal beszélgetésre és zenehallgatásra használható, de gombjai hangerő szabályzásra nem használhatók!

Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic Akció Kifutó

Az Apple által jegyzett kiváló hangzású, vezérlőgombokkal kiegészült hallójárati fülhallgató.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

18 102,36 Ft + áfa

Bruttó 27 990 Ft

Bruttó 22 990 Ft